Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Élje át Mozart otthonát
Salzburg környéke Ausztria egyik legvarázslatosabb tája. Télen egy igazi "Csodaország", nyáron pedig a tökéletes helyszín a fantasztikus természet felfedezésére. Itt megtalálja a csörgedező patakokat és a csodás hegyoldalakat Hier finden Sie rauschendes Wasser und herrliche Berghänge zum entspannen! További információk…

Kemping Salzburgban

Miért olyan elbűvölő a luxus kempingezés Salzburgban?

A TOP 4-es lista:


  • Kóstolja meg a híres salzburgi nokedlit
  • Fedezze fel a csodás Hohe Tauern természetvédelmi területet
  • Merüljön el Mozart otthonának kultúrájában és a "Csendes éj" eredetében
  • Kirándulás, kerékpározás, síelés a sportos nyaralóknak

Salzburg tartomány városai

Salzburg, a város mely Mozartot adta a világnak a világ egyik leghíresebb városa. A fesztiválok, a színház, az opera és természetesen a történelmi és geológiai látványosságok teszik a várost egyedülálló élménnyé. Nem szabad kihagyni a Hohensalzburg erődítményt, Európa egyik legnagyobb kastélyát. 65 kilométerre Salzburgtól látható a világ legnagyobb jégbarlangja, az Eisenreisenwelt. A barlang egy valóban egyedülálló élmény, ahol a Hókirálynő titkos földalatti vára található, melyben hatalmas jégkockák és formációk alkotnak barlangokat és átjárókat.

Strandok és természet Salzburg tartományban

Salzburg régiójában található Ausztria 47 természeti parkjából 3. Látogassa meg a Riedingtal természetvédelmi területet, ahol rengeteg kisebb-nagyobb tavat, csodaszép völgyeket és magas hegycsúcsokat láthat. A Weissbach természetvédelmi terület a hegyi erdők, alpesi legelők és a lenyűgöző Seisenberg szurdok keveréke.