Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingezés az Ardennekben
Belgium legszebb útvonalai kétségtelenül az Ardennekben találhatók. Itt a gyönyörű, alacsony dombok zúgó folyókkal és kanyonokkal átszőve ideális feltételeket teremtenek a túrázáshoz és a vízi sportokhoz. A hosszú séták és a természet közelsége kedvelői mielőbb nézzék meg az ardenneki LuxCamp kempingek kínálatát. További információk…

Kemping az Ardennekben Belgiumban

Miért válasszon kempinget a belgiumi Ardennekben?

  • Magával ragadó természet: buja állat- és növényvilág
  • Lehetőség egy aktív nyaralás eltöltésére a természet közelében
  • Számos lehetőség a vízi sportokhoz - rafting, kenu, kerékpározás
  • Remek túraútvonalak
  • Elbűvölő falvak és hangulatos városok, amelyek felfedezésre várnak, és a belga folklór megismerésére várnak

Csodálatos természet

Az Ardennek egy erdős hegység Belgium, Franciaország és Luxemburg határán. Ez a vidék a gyönyörű tájáról, buja állat- és növényvilágáról ismert, és nem csak a sétálókat, hanem a raftingot, csónakázást, kenuzást és kerékpározást kipróbálni vágyó turistákat is vonzza. A legmagasabb csúcs itt a Signal de Botrange hegy, melynek magassága 694 méter, de a turizmus és a táj szempontjából legérdekesebb a Semois folyó területe, gyönyörű völgyekkel és kanyonokkal. Az Ardennekben mindenképp érdemes felkeresni a helyi barlangokat és földalatti barlangokat – ezek többsége a turisták számára is megközelíthető.

Fedezze fel a régió lenyűgöző falvait és városait

Az Ardennek nemcsak dombok, erdők és természet. A turistákat vonzzák a régió elbűvölő városai és falvai is, ahol élő belga folklórral kerülhet kapcsolatba. Az Ardennek egyik legszebb helye Bouillon, ahol meglátogathat egy fenséges középkori várat. A város a kajaktúrák szervezéséről is ismert. Az egész régió tele van erődökkel, fellegvárokkal és kilátókkal, ahonnan megcsodálhatja a gyönyörű tájat. Egy városnézéssel töltött nap után egy helyi étteremben belga finomságokat kóstolhat meg egy korsó regionális sör mellett.