Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.

Üdvözöljük Dániában!

A skandináv államok közül ez a legkisebb ország kínálja az utazóknak a természet legszebb csodáit. A sziklák, szigetek és hegyek évről évre egyre több turistát vonzanak. A főváros Koppenhága tengerparti metropolisa, amely több mint 60 múzeummal büszkélkedhet, valamint a történelem, az építészet és a divat harmonikus kombinációja. A tengerrel és öblökkel körülvett Dánia ideális hely a szeretteivel való kempingezéshez!

Üdvözöljük Dániában!
A skandináv államok közül ez a legkisebb ország kínálja az utazóknak a természet legszebb csodáit. A sziklák, szigetek és hegyek évről évre egyre több turistát vonzanak. A főváros Koppenhága tengerparti metropolisa, amely több mint 60 múzeummal büszkélkedhet, valamint a történelem, az építészet és a divat harmonikus kombinációja. A tengerrel és öblökkel körülvett Dánia ideális hely a szeretteivel való kempingezéshez! További információk…
A kedvenc úti cél országa: Dánia (1)
Jütland-félsziget
Jütland Dánia legészakibb része, amely összeköti a Balti-tengert az Északi-tengerrel - mivel a vizek különböző sűrűségűek, a tengerek nem keverednek, hanem találkoznak. A jütlandi síkságon és a gyönyörű strandokon pihenhet...
Jütland Dánia legészakibb része, amely összeköti a Balti-tengert az Északi-tengerrel - mivel a vizek különböző...
2 elérhető kemping
Szabad helyek

Kempingek Dániában

Miért kempingezzen Dániában?

  • az Északi-tenger festői partja
  • könnyű megközelítés repülővel Koppenhágába vagy autóval Németországon keresztül
  • gyönyörű szigetek
  • sok hely, tele történelemmel és gyönyörű építészettel
  • luxus kempingek

Koppenhága tengerparti metropolisa

Koppenhága az üzleti, a kultúra, a média és a tudomány egyik fő regionális központja. A világ egyik legjobb életszínvonalú és egyben környezetbarát megközelítésű városának nevezték el. Itt található a legnagyobb skandináv repülőtér. Az egyik leglátogatottabb turisztikai attrakció egy kis sellő bronzszobra, amelynek közelében található a 17. századi történelmi Kastellet kikötői erőd. Koppenhága központjában található a híres Tivoli kert és a New Carlsberg Glyptothek. Koppenhága 1996-ban a kultúra európai városa volt.

Dániában való táborozás előnyei

  • szoros kapcsolat a természettel
  • luxus, gondozott házikók a kempingekben
  • Dán sportkultúra - fenntartotta az ünnepi kerékpáros útvonalakat
  • elhagyatott homokos strandok
  • könnyen megközelíthető szigetek

Lélegzetelállító természetvédelmi terület

Dánia nem sűrűn lakott, ami a nemzeti parkok védelmét és megőrzését sokkal könnyebbé teszi. Az egyik leghíresebb természetvédelmi terület a bornholmi Hammerknuden, Jaegerbord Dyrehave és Dollerup. Dánia elsősorban a festői sziklákkal és számos szigettel rendelkező hosszú tengerpartja miatt vonzza a turistákat.