Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingezés Auvergne természetvédelmi területein
Auvergne – a vulkánok e francia földje lenyűgöző krátereivel és mesebeli tájával rabul ejti majd. A számos túraútvonalnak köszönhetően meglátogathatja a régió legszebb csúcsait. A Clermont-Ferrand régió fővárosát hangulatos francia utcák labirintusa jellemzi, tele művészekkel, bábosokkal, régiségkereskedőkkel és tipikus francia konyhát kínáló kis éttermekkel. Auvergne finom sajtjairól, borairól és cukrásztermékeiről ismert régió. További információk…

Kemping Auvergne-ben

Miért válassza Auvergne-t régiót?

  • Luxus kempingek folyók és sziklás táj között
  • Fehérvízi folyók, amelyek kajakozásra invitálnak
  • Történelmi falvak és városok a kempingek közelében
  • Auvergne Vulkánok Regionális Park

Auvergne régió

Ideális hely hosszú sétákhoz. A kristálytiszta tavak és a vízparti pályák pihenésre csábítanak. A fogaskerekűvel megközelíthető Puy de Dôme hatalmas vulkáni krátere élmény az egész családnak. Bármely luxuskempingből számos tipikus faluba és városba is eljuthat, amelyek történelmi kirándulásra invitálnak. A környező gyógyfürdőkben melegvizes termálfürdők várják a pihenést.

Auvergne látnivalói

A regionális parkok a természeti csodák valóságos kincsesbánya, könnyen megközelíthető luxuskempingekből. Az Ardèche-i kajaktúrán testközelből megtapasztalhatja a szurdokokat. Az Aven d'Orgnac csepegtető barlangjai bepillantást engednek a régió földalatti szépségébe. Számos román stílusú templom az egyik legfontosabb kulturális és történelmi esemény, amely teljessé teszi a luxuskempinget, és különlegessé teszi nyaralását Ön és szerettei számára.