Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kemping Bretagne-ban – ideális ötlet egy igazi francia nyaraláshoz!
Bretagne egyedülálló régió Franciaország nyugati részén – gyönyörű strandokkal, hangulatos városokkal, középkori várakkal és gyönyörű vidékkel. Fantasztikus nyaralóhely a kultúra, a művészet, az építészet és a rendkívüli természeti gazdagság szerelmeseinek. További információk…

Kempingezés Bretagne-ban

A legfontosabb okok a Bretagne-i kempingezés mellett

  • A breton strandok kavicsosak, de az öblökben nyugodt, homokos strandokon lehet feküdni
  • Kellemesen meleg tengerparti klímája van
  • Ez egy vidéki régió, ideális kerékpáros kirándulásokhoz, természettel körülvéve
  • A bretonoknak sajátos nyelvjárásuk van

Strandok és természet Bretagne-ban

Bretagne nyugati része az Atlanti-óceán partján fekszik, a partot homok és sziklák borítják. Bretagne-t számos folyó szeli át, és elsősorban természetével és a zöldövezetben megbúvó kis falvakkal vonzza a látogatókat. A régió közepén magasodnak a d'Arrée és Noires dombok – érdekes helyek a túrázás szerelmeseinek.

A régió látnivalói

Franciaország ezen részének fő vonzereje a kelta kultúra, amelyet legkönnyebben augusztus közepén, Lorient városában, a Festival Interceltique de Lorient keretében ismerhetünk meg. Nantes és Rennes megér egy látogatást, tele van évszázadokkal ezelőtt épült templomokkal, míg Brest ma Franciaország legnagyobb tengeri kikötője, ahol atommeghajtású tengeralattjárók vannak kikötve. A régióban megpillanthatja a víz alatti életet a csodálatos Grand Aquariumban St-Maloban és Oceanopolisban Brestben.