Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Élvezze nyaralását a festői Drôme-ban!
Ez a festői célpont az Auvergne-Rhône-Alpes régióban egy álomnyaralást biztosít Önnek szerettei társaságában, a természet és a történelem születésének ölében. Montelimar városa, amely a legfinomabb nugát és csokoládé előállításáról ismert, utazásra viszi a világ minden tájáról származó ízeket. A Provence-i Baronok Természeti Regionális Parkja izgatja Önt, és első látásra beleszeret ezekbe a kilátásokba! Tekintse meg a LuxCamp ajánlatát, és menjen el egy Drôme-i luxuskempingbe! További információk…

Luxus kempingek a Drôme megyében

Miért érdemes a Drôme-ba kempingezni?

  • rendkívül gazdag történelem,
  • gyönyörű városok (Montelimar, Gap, Valence, Orange),
  • festői kilátás és csodálatos természet,
  • völgyek és erdők közötti elhelyezkedés,
  • kastélyok, várak, barlangok és még sok más.

Remek nyaralási desztináció

A csokoládé, a madarak, a cukorkák, a nugát, a hajók, a paloták és a kastélyok jellemzik Drome környékét! Feltétlenül látogassa meg a Palotát - egy cukorka és finom nugátgyárat, ahol kiállításokat és workshopokat szerveznek, amelyek minden gyermek számára rendkívül izgalmasak. Ha érdekli a történelem, Thaiföld őskori barlangjai biztosan lenyűgözik majd! Nyons elbűvölő városában megtudhatja, hogyan készül az olívaolaj, és még néhány üveg valódi olajbogyót is vásárolhat. Ha egy Drôme-i kempingben tartózkodik, az mindenekelőtt egy kenu- vagy hajókirándulás a Rhône-folyón, ahol gyönyörű kilátást fedezhet fel!

Gasztronómia és természet

Montelimar a nugát fővárosa, amelyet nem érdemes kihagyni. Vercors egy város, amely híres whiskylepárlójáról, és La Pogne-ban található Franciaország legrégebbi péksége. Miután áthaladt ezeken a helyeken, kedveskedjen gyermekeinek azzal, hogy meghívja őket Valrhonába. A felsorolt specialitások mellett a Drôme fantasztikus borkóstolót is kínál.