Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Nyaralást keres a gyönyörű Franciaországban? Nézze meg a LuxCamp ajánlatokat Gardban!
A Gard régió Franciaország szokatlan része, amely a Languedochoz tartozik, kevés hozzáféréssel a Földközi-tengerhez, viszont itt folyik át a gyönyörű Gard folyó és az óriás Rhone. A régió fővárosa Nimes, másnéven francia Róma, lenyűgöző kolosszeumával és ősi óvárosával. Hagyja magát elragadtatni történelmével és fenséges világával. Foglaljon a Gard régióban egy nyaralás! További információk…

Kempingek Gard-ban

Miért töltené a nyaralását Gardban?

A legfontosabb okok, hogy miért töltse nyaralást Gard régióban:

  • Camargue - gyönyörű  tájvédelmi terület,
  • rengeteg szőlőültetvény kínál aromás borokat,
  • történelmi főváros Nimes és sok más érdekes város,
  • tengerhez, valamint a Rhône és a Gard folyókhoz való hozzáférés,

Látnivalók aktív emberek számára

Gard régió ideális a kerékpár szerelmesei számára. Kerékpáros és túraútvonalak mentén festői táj tárul a látogatók elé (hegyek, falvak, folyók és erdők). A Gard régióban található természet változatos, tehát mindenki megtalálhatja ami neki tetszik. Via Rhona egy folyómenti útvonal amit ámító zöld szőlőültetvények vesznek körbe. A zöld Pont du Gard ösvény lélegzetelállító, benyomásokkal teli napot biztosít a családnak. Ideális helyszín egy frissítő sétára például a Gard-híd ami Uzes városát köti össze, áthaladva a Gardon Pass Parkon.

Garantált élmények

Ha izgalmakat keres nyaralása során, látogassa meg az egyik legnagyobb gokart parkot, ami több mint 1200 méter hihetetlen tájon fekszik. Töltsön el egy napot egy hegyi túrán quad vagy mountain bike-al. A Rhône folyó számos tevékenységet kínál különböző vízi sportokból és a folyami hajóutakból. A régió tökéletes hegyi túrázásra, hegymászásra. Próbálj ki mind!