Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Egy egyedülálló kemping hegyekkel körülvéve?
Az Alpok Európa legnagyobb és legmagasabb hegylánca - összesen 220 000 négyzetkilométert foglal el, legmagasabb csúcsa - a Mont Blanc pedig eléri a 4810 m tengerszint feletti magasságot. Jura sokkal kisebb - az Alpok északi ága, Franciaország és Svájc határán. A hegyi kirándulások és szabadtéri tevékenységek szerelmeseinek ideális hely egy kempingezéshez. További információk…

Kempingek Jurában

Miért válasszon kempinget Jurában?

  • Végtelen számú hegyi gyalogos és kerékpáros útvonal
  • Csodálatos kilátás nyílik a Genfi-tóra és a környező szőlőültetvényekre
  • A természet és a finom ételek szerelmeseinek paradicsoma

Népszerű üdülőhelyek a régióban

Camping Le Val de Bonnal 

A buja erdőkkel és érintetlen tavakkal körülvett Le Val de Bonnal minőségi szállást kínál kabinokban és lakókocsikban. Az üdülőhelyen egy vízi komplexum található, a környéken pedig rengeteg lehetőség nyílik kerékpározásra, horgászatra vagy kajakozásra.


Camping Le Fayolan 

Ez egy luxus kemping egyedülálló természeti környezetben Le Fayolanban, két alpesi tó és a Haut Jura természeti park közelében. A szálláslehetőségek között kényelmes bungalósátrak, 1, 2 és 3 hálószobás kabinok és kabinsátrak találhatók.

Természet és látnivalók Jurában

Az Alpok és a Jura határán terül el a Genfi-tó, amely a környék egyik legnagyobb látnivalója. A vízfelület félhold alakú, 15 km széles és 70 km hosszú. A Jura felőli oldalon sűrű lucfenyőerdő és számos hegyi rét veszi körül a tavat, északi partján pedig a Lavaux dűlő található, amely 2007-ben felkerült az UNESCO világörökségi listájára. A hegyi túra-, kerékpár- és síútvonalak mellett a régió festői szépségű városaiban is érdemes időt tölteni. A következőket érdemes ajánlani: Svájcban - Genf és Lausanne, Franciaországban pedig számos kisebb város, mint például Arbois vagy Saint-Amour. Érdemes megkóstolni Franciaország és Svájc hegyvidéki régióiból származó finom specialitásokat.