Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Fantasztikus, aktív nyaralás a Pireneusokban
A LuxCamp a legjobb kempingezési lehetőséget kínálja az egyik legnagyobb francia régióban. A Pireneusok egy régió Franciaországban és egyben a Franciaországot és Spanyolországot összekötő hegylánc neve. Ha szereti a hegyi túrázást, ez a tökéletes nyaralóhely az Ön számára. További információk…

Kempingezés a Pireneusokban

Miért érdemes a Pireneusokban nyaralni?

  • Látványos hegycsúcsok
  • Csodálatos kilátások
  • Lélegzetelálító természet
  • Remek pihenés

Toulouse közelében

A francia Közép-Pireneusok régió Franciaország egyik legnagyobb közigazgatási régiója. A régió fővárosa Toulouse. Ez a nyaralóhely ideális azoknak, akik szeretik a hegyeket és az aktív nyaralást a természet ölében. A régióban számos remek kerékpárút található, így a hegyikerékpározás szerelmeseinek érdekes ajánlat lesz a táborban való nyaralás. A régió számos nagyszerű látnivalót kínál a gyermekes családok számára.

Camping Airotel Pyrenees

A kemping rendkívül festői hegyi környezetben, Lourdes városának közelében található. A kemping számos nagyszerű lehetőséggel rendelkezik, mint például két fűtött medence, gyógyfürdők szaunával, pezsgőfürdővel és hidromasszázssal. A nyaralása alatt különleges animációkat szerveznek gyerekeknek, sőt, a kempingben remek játszóterek is várják a vendégeket. A kempingnek nincs saját étterme és bárja. A kemping közelében viszont található egy gyönyörű, hangulatos város, ahol regionális ételeket kínáló éttermeket talál. A Camping Airotel Pyrénées ideális hely a sportok szerelmeseinek. A kemping közelében nagyszerű kerékpárutak és hegyi ösvények találhatók. Ne várjon tovább, és foglaljon csodálatos kempingszállást a LuxCamp segítségével.

A legnagyobb regionális látnivalók

Ha a Pireneusokba megy nyaralni, feltétlenül látogassa meg Lourdes-t, amely egy híres zarándokhely. Egy másik érdekes hely Rocamadour városa, amelyet az UNESCO Világörökség részévé nyilvánítottak. A város szokatlan építészeti emlék, szó szerint úgy néz ki, mintha a sziklához ragadt volna, ráadásul a városban csupán egyetlen utca van. Ha a francia Közép-Pireneusok régiójában nyaralunk, érdemes felkeresni a Dordogne-völgyet, amelyet az egyik legszebb nyaralóhelynek tartanak. Kötelező meglátogatni az UNESCO listáján szereplő Gouffre de Padirac barlangot, amely már a látogatás első másodperceiben elragadtatja Önt. A túra útvonalának egy részét speciális hajóval kell megtenni. Ha szereti a hegyeket és a hegymászást, a Midi-Pyrénées régió ideális nyaralóhelye lesz.