Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Párizs - látnivalókkal teli nyaralás
A divat és a kultúra európai fővárosa, amely számos csodálatos élményt nyújt majd. A párizsi nyaralás ideális gyermekes családok és párok számára, akik romantikus pillanatokat szeretnének eltölteni. Tekintse meg szálláskínálatunkat és foglalja le nyaralását most! További információk…

Kemping Párizsban

A párizsi kemping fő okai

  • Kempingezzen Európa egyik legnagyobb fővárosában
  • Könnyű hozzáférés számos turisztikai látványossághoz
  • Lehetőség a francia kultúra, konyha és életmód megtapasztalására
  • Ideális hely egy romantikus nyaraláshoz

A legfontosabb műemlékek közelsége

Ha a legnagyobb európai műemlékek közelében szeretné eltölteni vakációját, érdemes egy luxus kempinget választani Párizsban és környékén. Melyikük kínálja a legtöbb látnivalót?

Népszerű kempinghelyek

Párizs Kelet

A Párizstól mindössze 10 kilométerre található luxus kemping lehetővé teszi, hogy a vakáció napjait Franciaország szívében töltse, estéit pedig a természettel szoros kapcsolatban. A Disneyland Park 30 km-re található Paris Esttől, és remek szórakozást nyújt az egész családnak!Le Croix du Vieux Pont

A kényelmes tartózkodás ebben a kempingben számos látnivalót kínál: 3 tágas úszómedencét, bárokat és éttermeket, számos sportolási lehetőséget, gyógyfürdő-kezeléseket és pihenést a természet ölében. A Párizs, a Disneyland és az Asterix vidámparkok közvetlen közelében található üdülőhely kiváló kiindulópont nyaraló kirándulásokhoz.

Strandok és természet Párizsban

Párizsban minden évben mesterséges strandot hoznak létre a Szajnán - egy három kilométeres homokos partszakaszon, amely lehetővé teszi, hogy úgy érezze magát, mintha egy tengerparti nyaraláson lenne. A főváros számos parknak ad otthont, beleértve a Luxembourg Gardens-t, amely tele van látnivalókkal az egész család számára, a Tuileriák kertje, a híres Champ de Mars, a Bois de Boulogne és a Bois de Vincennes. A LuxCamp a legjobb kempingeket kínálja Önnek, ahonnan könnyen és gyorsan eljuthat a városközpontba. A természettel való közelebbi kapcsolatra vágyók a központban pihenhetnek a terpeszkedő fák és a gyönyörű növényzet között.

Látnivalók Párizsban

Párizs összes látnivalóját nem lehet összeszámolni, a legnépszerűbbek többek között Eiffel-torony, Notre-Dame-székesegyház, Diadalív, Sacre Coeur-bazilika, Pantheon, Sorbonne Egyetem és még sok más. Franciaország fővárosában gyönyörű sugárutak, vonzó zöld parkok, kiváló éttermek, de a művészet, a divat és a szórakozás világának eseményei is találhatók.