Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Csodálatos családi nyaralás egy kempingben francia Picardiában
A franciaországi Picardie régió csodálatos gótikus épületei, szokatlan építészete és gyönyörű vidéke miatt érdemes felkeresni. Picardie egy nagyon bájos hely. Ha békés nyaralásra vágyik, ezt a régiót csak Önnek találták ki. A hagyományos francia finomságokat kedvelőket el fogja ragadni a regionális konyha gazdag kínálata. További információk…

Kemping Picardiában

Miért érdemes Picardiában nyaralni?

  • Lélegzeteállító, békés vidék
  • Csodálatos francia konyha
  • Lenyűgöző gótikus építészet
  • Gyönyörű katedrálisok
  • Változatos növényzet

Nyaralás pezsgővel

Picardie pezsgőgyártásáról, gyönyörű szőlőültetvényeiről, katedrálisairól és pihentető légköréről ismert. A régió fővárosa Amiens, egy gyönyörű város, ahol megszeretheti bájos utcáit. Mit érdemes meglátogatni Amiensben? Mindenekelőtt a 13. századi gótikus székesegyház érdemel figyelmet, amely belseje lenyűgöző. Amiensből érkezett Jules Verne, a 80 nap alatt a világ körül, Utazás a Föld középpontjába című könyv megalkotója, Amiensben megtekinthető a kiváló író emlékének szentelt múzeum.

A legjobb helyek egy családi kempingezéshez Picardiában

Camping Domaine de Drancourt 

A Domaine de Drancourt kemping Pikárdia egyik legjobb kempingje. A kempingben számos remek lehetőség várja a gyerekeket, mint például játszótér, két medence és egy fűtött pancsoló a kemping legkisebb vendégeinek. A kempingben egy bolt is található, ahol friss regionális gyümölcsök, zöldségek és friss kenyér kapható. Használja ki az étterem menüjét, amely regionális kulináris finomságokat is tartalmaz. Ez a kemping a legnagyobb helyi látnivalók közelében található. Látogassa meg a La Mer de Sable vidámparkot. A park számos animációt kínál gyerekeknek három témában: dzsungel, vadnyugat, sivatagi kaland. Egy másik érdekes hely a gyermekes családok számára a Parc Asterix – vigye el gyermekét Asterix és Obelix képregényhősök varázslatos világába. Számos látnivaló és meglepő animáció várja családját. Foglalja le kempingházát a LuxCamp-pel még ma.

Hagyományos regionális konyha

A hagyományos francia finomságokat kedvelőket el fogja ragadni a regionális konyha gazdag kínálata. A picardiai gasztronómia évszázadok óta ismert hagyományos recepteken alapul. Érdemes kipróbálni a finom párolt csirkét almabormártással és Maroilles sajttal. További finomság a Gâteau battu torta, amely sok tojásból és vajból készül. Érdemes a regionális kis éttermekben kóstolni az ételeket.

Mit érdemes meglátogatni Picardiában

Picardie csodálatos és érdekes hely a vakáció eltöltésére. Először is feltétlenül látnia kell a híres La Manche-t, amely összeköti Franciaországot Nagy-Britanniával. Calais óvárosa is örömet okoz. Ha izgalmas látnivalókra vágyik, menjen el gyermekeivel az egyik vonzó vidámparkba. Az Asterix park és a La Mer de Sable park figyelmet érdemel. Ha egy romantikus vacsorára vágyik, látogasson el Amiens varázslatos városába.