Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Bájos kempingek Franciaország délnyugati részén
Strandok, hegyek, borok és kiváló konyha – ez az egyik legszebb vidék – Délnyugat-Franciaország kínálata. A csodálatos természet, a gyönyörű építészet és a régió számos látnivalója felejthetetlen élménnyé teszi a kempingezést. További információk…

Kemping Délnyugat-Franciaországban

Miért érdemes kempingezni Délnyugat-Franciaországban?

  • A homokos strandok és a fenséges hegyek országa
  • Kiváló borok a régióból
  • Nagyszerű történelmi építészet
  • Kikötővárosok

Természet és látnivalók Délnyugat-Franciaországban

Franciaország nyugati partja a turisták által nagyon dicsért régió. Itt található Franciaország egyik legszebb homokos strandja, és fürödhet az Atlanti-óceán vizében. Franciaország délnyugati csücske egyben a Pireneusok is, és számos kirándulásra és találkozásra ad lehetőséget a gyönyörű, vad természettel. A régió régi, hangulatos kikötőknek és városoknak ad otthont lenyűgöző középkori építészettel és gazdag kulturális élettel. Délnyugat-Franciaország varázsát minden bizonnyal az itt található számos szőlőültetvény adja.

Milyen a kempingezés Délnyugat-Franciaországban?

A tengerparton való pihenés vagy a festői túraútvonalakon való túrázás mellett érdemes bemenni a vidék mélyére, és ellátogatni a varázslatos városokba, ahol megcsodálhatjuk az UNESCO világörökségi listáján szereplő műemlékeket, megkóstolhatjuk a kiváló bort vagy konyakot. Délnyugat-Franciaországban gyártják, vagy próbálja ki a kifinomult francia konyhát – ez a tökéletes hely a régió osztrigáinak, szarvasgombájának és ízletes desszerteinek elfogyasztására.