Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Dél-Hollandia - a holland tengerpart - remek hely egy nagyszerű kempingezéshez
Hollandia tengerpartja mindig is a kempingezés kedvelt célpontja volt. Legyen szó holland északi-tengeri szigetekről, például Texelről, vagy a holland partok más helyeiről, a holland partok autóval néhány óra alatt elérhetők Németországból. További információk…

Kempingezés Dél-Hollandiában

Miért vonzó Dél-Hollandia a kempingezéshez?

  • A tengerpart egyedi tája
  • Kikötővárosok tele látnivalókkal
  • Vidámparkok az egész családnak
  • Nagyszerű eredeti konyha

Népszerű kempingek

Camping Duinrell 

Itt valóra válthatja gyermekei összes álmát! A luxus kemping számtalan látnivalót kínál, többek között: nagy játszótér, vidámpark, 3 3D-s mozi, Csodaország, giroszkóp és még havat sem igénylő szánkópálya. Az idősebb vendégek számára lehetőség van sportolásra, medencehasználatra és sok más szórakozási lehetőségre.


Camping de Krim

Texel szigetén található, könnyen megközelíthető hajóval. A Camping de Krim lehetővé teszi, hogy a természetben lazítson. Aki pedig aktívabban szeretné eltölteni nyaralását a kempingben, annak számos sportágat futhat: futball, röplabda, kosárlabda, asztalitenisz, minigolf, bowling és lovaglás.

Dél-Hollandia strandjai és természete

Bár Hollandia sűrűn lakott ország, számos természetvédelmi terület található. A keleti parton kis bükk- és tölgyerdők, valamint számos fenék és láp található. A LuxCamp által javasolt kempingek a legvonzóbb természeti területeken, fákkal körülvéve, a városoktól optimális távolságra helyezkednek el. A mobilszállás lehetővé teszi, hogy minden nap pihenjen a tengerparti strandokon, és élvezze az Északi-tenger frissítő vizét a forró napokon. Egy napozás után pedig érdemes elmenni valamelyik helyi étterembe.

Látnivalók Dél-Hollandiában

A holland tengerpart tele van bájos kikötővárosokkal, amelyek az év bármely szakában fogadják a látogatókat. A városok közül érdemes megemlíteni nemcsak Amszterdamot, hanem Rotterdamot is - az ország, valamint Európa legnagyobb kikötőjét. A turisták szívesen ellátogatnak Hágába is, amely a kormány, a parlament és a királyi család székhelye. Itt található az érdekes Madurodam, a legértékesebb holland építészeti emlékek maketteinek múzeuma. Foglalja le szállását most a táborban. A LuxCamp a legjobb ajánlatokat kínálja az Ön számára.