Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingezés a békés Drenthében
Hollandia a kerékpárosok országa, erre Drenthe a legjobb példa. Az északkeleti tartományban több száz kilométernyi kerékpárút található. Egy luxus kempingezés Drenthben arra ösztönzi Önt, hogy használja ezt az infrastruktúrát a helyi látnivalók meglátogatásához. A LuxCamp azt javasolja, hogy előre foglaljon egy kempinghelyet, hogy nyugodtan számolhassa vissza a napokat a nyaralásig. További információk…

Kempingek Drenthben

Miért jó ötlet Drenthben kempingezni?

Drenthe fővárosa Assenben található, amely tele van a hagyományos holland építészet kincseivel. A kempingezés növeli az új élményekre való nyitottságot – és ez intenzívebbé teszi a holland vidéki látogatást.

  • Számos zöld terület
  • Egy kis holland tartomány varázsa
  • Kiterjedt kerékpárút-hálózat
  • Érdekes kulturális kínálat

Ismerje meg Drenthét

1883-ban Vincent van Gogh ezt mondta Drenthéről: Béke van. Nehéz elhinni, de a vidék hangulata nem sokat változott a 19. század óta. Drenthében nincs hozzáférés a tengerhez, nincsenek tavak... Viszont kerékpárral a régió minden szeglete bejárható - a két keréken való kirándulások egy igazi holland nyaralás hangulatát teremtik meg.

Fedezze fel Drenthét

Drenthe tartományt a nyugalomra és csendre vágyó turisták látogatják. Sokan közülük először indulnak a Hunebedden Centrum lenyűgöző épületébe. Mi az? A Hunebbeden olyan sziklasírok, amelyek régebbiek, mint a Stonehenge. Némelyikük akár 25 000 kg-ot is nyom! Ezt a vidéket a Hunebedden jellemzi, amelyből Drenthben 52. A sírok mindegyike táblával van megjelölve, ami megkönnyíti a megtalálást.

Drenthe fővárosa a festői szépségű Assen. A városi megálló során érdemes felkeresni a Drents Múzeumot, amely a környék legérdekesebb látványossága. Az intézmény gyűjteményeiben különböző időszakokból származó alkotások találhatók, a múzeum ciklikus kiállításokat is szervez. A gyermekes családok biztosan örülni fognak a közeli Emmennek. A helyi állatkert a világ minden tájáról vonzza az állatfajokat, valamint számos játszóteret.