Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Skvelá rodinná dovolenka v Holandsku
Hollandia egyedülálló ország. Bájos falvak, középkori kastélyok, hatalmas vízi építmények, kikötők, zsilipek, szélmalmok, tulipánmezők, dűnék, mesebeli vidámparkok, nyitott emberek és nagyon laza légkör vár itt. További információk…

Kempingek Észak-Brabantban

Miért érdemes Észak-Brabantban nyaralni?

  • Nagyszerű vidámparkok gyerekeknek és felnőtteknek
  • Egyedülálló természet
  • Érdekes hagyományos konyha
  • Felejthetetlen kaland az egész családnak

Remek nyaralóhely

Észak-Brabant Németországgal és Belgiummal határos. A régió fővárosa Hertogenbosch. További nagyvárosok közé tartozik Eindhoven, Tilburg és Breda. Vincent van Gogh Észak-Brabantban született. A régióban található egy nagyszerű Efteling vidámpark, ahol nagyszerű időt tölthet családjával. Ha egy szép és eredeti nyaralóhelyet keres, használja ki a LuxCamp ajánlatát, és foglaljon most remek szállást Hollandia legjobb kempingjeiben.

Nyaralási látnivalók

A holland észak-brabanti régió remek hely egy családi nyaraláshoz. Ha szereti a békét és a csendet, a gyönyörű tájat, az érdekes történelmet, ez a hely az Ön számára. North Branance-ban sok nagyszerű tennivaló várja Önt és családját. A szabadidős ajánlat elsősorban a másfajta kikapcsolódásra vágyó gyermekes családoknak szól. Érdemes ellátogatni Den Boshba - az óvárosba és a Szent István-templomba. Jana az első másodpercekben örömet okoz. Tilburg viszont ad otthont a Beekse Bergen Safari Parknak, amely különösen a család legfiatalabb tagjai számára lesz nagy vonzerő.

A művészet és a holland konyha szerelmeseinek

A művészet szerelmeseinek érdemes ellátogatniuk Nuenenbe, hogy meglátogassák Vincent Van Gogh házát. A múzeum munkatársai nagyon jól tájékozottak, és világosan bemutatják a kiváló festő történetét. Hollandiában érdemes megkóstolni a hagyományos regionális ételeket. Ne feledje, a hollandok rajonganak a krumpliért. A chipsboltok mindenütt jelen vannak. Egy másik snack a krokett – hagyományosan zsemlemorzsában sült. A hollandok szeretik a tenger gyümölcseit és a halat. A különösen tápláló levesek a hagyományos konyhában is figyelemre méltóak. Az egyik leghíresebb desszert a Stroopwafels – sziruppal és vajjal töltött gofri.