Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingezés Észak-Hollandiában
Észak-Hollandia egy olyan régió, amely ideális a csendes nyaraláshoz és az aktív városnézéshez. Nyaralását itt töltheti a helyi strandok egyikén heverészve, ellátogathat Európa egyik legszebb városába - Amszterdamba, vagy kerékpár nyergéből gyönyörködhet a régió varázsában. További információk…

Kempingek Észak-Hollandiában

Miért érdemes Észak-Hollandiába utazni?

  • Homokos strandok
  • Lehetőség Amszterdam látogatására
  • Aktív pihenés lehetősége kerékpáron
  • Lenyűgöző nemzeti parkok gazdag állat- és növényvilággal

Nyaralás a gyönyörű természetben

Észak-Hollandia két tengeren fekszik: a Watt-tengeren és az Északi-tengeren. A helyi homokos strandok a legkisebbek számára is biztonságosak, a holland tengerparton pedig számos vízi sport űzésére nyílik lehetőség, mint például szörfözés, vitorlázás vagy kenuzás. A természet szerelmeseinek érdemes ellátogatniuk Észak-Hollandia természetvédelmi területeire: a Duinen van Texel Nemzeti Parkba és a Zuid-Kennemerland Nemzeti Parkba. A gazdag növényzettel teli dűnék, erdők, strandok számos állatnak adnak otthont, mint például dámszarvas, róka, bölény és több mint száz madárfaj – ez az ország minden évben turisták tömegét vonzza. Érdemes megfontolni Észak-Hollandia varázsát kerékpárral felfedezni, hiszen itt különösen jól kiépült a kerékpáros összeköttetések hálózata.

Csodálatos Amszterdam karnyújtásnyira van

Észak-Hollandiában való tartózkodása során ne hagyja ki a régió leghíresebb városának, Amszterdamnak a látogatását. Amszterdamot nyugodt légkör jellemzi, a város lakosságát pedig melegnek és kivételesen nyitottnak tartják. Az ország fővárosa a legjobb holland művészeteknek is otthont ad, a Van Gogh Múzeum, a Rijksmuseum és számos kisebb művészeti galéria a városban szétszórva nagyszerű gyűjteményekkel büszkélkedhet. Számos csatorna, festői híd és hangulatos utcák kölcsönöznek Amszterdamnak különleges varázst. Egy városnézéssel töltött nap után üljön le Amszterdam egyik kávézójában egy szabadtéri asztalhoz, és lazítson egy pohár bor és egy helyi stroopwaffel társaságában.