Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingek a gyönyörű Limburgban
A hollandiai Limburg régió remek hely egy kempingezéshez az egész család számára. A kiváló színvonalú luxus mobilszállás lehetővé teszi a nyugodt pihenést és a mindennapi gondoktól való távolságtartást. További információk…

Kempingezés Limburgban

Miért jó megoldás egy kempingezés Limburgban?

Limburg nemcsak történelemmel és természeti szépségekkel teli ország, hanem mindenekelőtt ideális hely a kikapcsolódásra a gyermekes családok számára. Minden bizonnyal mindenki számára lesz elegendő látnivaló.

Mi vár rád Limburgban?

  • remek városok tele fenomenális bérházakkal, katedrálisokkal és utcákkal,
  • De Meinweg Nemzeti Park,
  • gyalogos és kerékpáros útvonalak,
  • gyönyörű kastélyok.

Fedezze fel Limburgot

Limburg Hollandia egyik tartománya, amelynek székhelye Maastrichtban található. A tartomány 1839-ben alakult, az ország déli részén található, és az egyetlen, amely két országgal – Belgiummal és Németországgal – határos. Érdekesség, hogy a régió elnevezése Limbourg kisvárosából származik, amely a mai Belgium területén található. Mindazonáltal még mindig különbséget tesznek a holland Limburg és a belga Limburg között.

Ismerje meg Limburgot

A limburgi kempingezés során a tartomány fővárosába, Maastrichtba kell mennie. Tele van történelmi templomokkal, katedrálisokkal és bérházakkal, és valószínűleg Hollandia legrégebbi városa, és 1992-ben Maastrichtban írták alá az Európai Uniót létrehozó szerződést. A város híres múzeumairól is, mint például a Bonefantem Múzeum vagy a Natuurhistorisch Múzeum.

Geleen városa kétségtelenül megér egy látogatást, hiszen 1970-ben itt rendezték meg Európa legrégebbi zenei fesztiválját - a Pinkpopot. Érdemes itt végigsétálni a csendes, nyugodt utcákon. Gelee-től nem messze található a környékről híres Jansgeleen kastély. Kerkrade - Erenstein kastélyban is találhat egy gyönyörű kastélyt, természetesen.