Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingezés a festői Overijssel régióban
Overijssel egy holland tartomány - egy alföldi terület melyet kisvárosok metszenek, azonban sok látnivalót rejt. A LuxCamp kényelmes kempingüdülést kínál Overijssel régióban, egyedülálló egyedisége miatt. További információk…

Kemping Overijssel

Miért jó ötlet Overijsselben kempingezni?

Ez a kis tartomány tökéletesen felkészült arra, hogy látogatókat fogad a világ minden tájáról. Szállás egy mobil otthon vagy sátor az Ön számára jobb hozzáférést biztosít a természeti látnivalókhoz - a természetben való tartózkodás segít energiát nyerni a következő hónapokban váró munkához.

Ismerje meg Overijsselt

Kelet-holland Overijssel egy olyan régió, ahol mindenki elégedett lesz a nyaralásával. Találhatóak itt szokatlan múzeumok és nemzeti parkok egyaránt, úgyszint mint sportfelszerelés kölcsönzés és hangulatos kávézók a kisvárosok utcáin. A Zwolle fővárosával egy igazán holland hangulatot érezhet.

Érdemes meglátogatni a környéken

A természet szerelmesei kerékpározás vagy csónakázás közben fedezhetik fel Overijssel tartományt a Weerribben-Wieden Nemzeti Parkból. Overijssel régió tele van gyönyörű tájakkal és lehetőséggel megtapasztalni őket intenzíven egy éjszaka által kempingben. Milyen gyakran van lehetősége arra, hogy madarak kíséretében ébredjen egy lenyűgöző tájon?