Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingek a békés Zeelandon
Zeeland Hollandia egyik legérdekesebb tartománya. Foglaljon mobilházat egy kényelmes kempingben, és élvezze a pihentető időt az Északi-tenger mellett. A friss tengeri levegő jót fog tenni. Az üdülőhelyek alkalmasak gyermekes családok számára, és a gyermekek számára alkalmas létesítmények széles választékával rendelkeznek. További információk…

Kempingezés Zeelandon

Miért lesz felejthetetlen egy nyaralás Zélandon?

Zéland a hagyományokhoz ragaszkodó, a folklór tiszteletével fejlődő vidék. A sajátos terep ellenére tömegközlekedéssel és egyéni közlekedéssel is megközelíthető, és jól felkészült a látogatók fogadására.

Érdemes megszállni ebben a régióban, mert:

  • Természetközeli, gyönyörű táj
  • Festői kerékpárutak
  • Csodálatos folklór
  • Jól fejlett közlekedési infrastruktúra

Fedezze fel Zeelandot

A legjobb kerékpárokon! Ahogy egy kerékpárosbarát országhoz illik, számos kerékpárút található itt. Tengerparti vidékként Zeeland számos homokos strandjáról ismert, amelyek egyaránt alkalmasak a boldog kikapcsolódásra és az aktív pihenésre. A vízi sportok szerelmeseit a jól felszerelt tengerparti bázis, a felfedezni vágyókat pedig a festői horgászfalvak vonzzák.

A régió látnivalói

Tudta, hogy az új-zélandi szigetcsoport neve ebből a holland tartományból származik? A régió számos érdekességet rejt, és érdemes a fővárosban - Middelburgban - kezdeni a keresést. A kevesebb mint 50 000 lakosú város történelmi múzeummal, gyönyörű régi városházával és látnivalókkal teli vidámparkkal rendelkezik. Middelburg a holland vidék egyedi hangulatával vonzza a látogatókat.

Azok, akik Middelburgba látogattak, jöjjenek el Vlissingenbe. Itt is érdemes felkeresni a tengerészeti múzeumhoz kapcsolódó kalóztelepet, valamint a hajógyárat, ahol hagyományos módszerekkel építik a hajókat.