Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingezés Dalmáciában
Dalmácia az adriai tengerpart egyik legszebb része, mely az egész évben nagyszerű úticél luxuskempingezéshez. Számtalan kisebb és nagyobb sziget, középkori hangulatú kikötővárosok. Így mutatkozik be Dalmácia a vendégeinek. Foglaljon most kempingezést Dalmáciában! További információk…

Kemping Dalmáciában

Mitől olyan különösen vonzó a dalmáciai kempingezés?

TOP 4 Dalmácia tipp:


  •     Természeti csodák, mint például a  Krka nemzeti park
  •     Történelmi kikötővárosok
  •     Változatos szigetvilág
  •     Egész évben kellemesen meleg időjárás

Strandok és természet Dalmáciában

Annak ellenére, hogy Dalmácia nagyon kedvelt nyaralóhely, mégis sokfelé található itt érintetlen természet. Az Adria partja mentén számtalan szépséges, homokos tengerpart található, de a szárazföld belseje is tartogat kellemes meglepetéseket. A Krka nemzeti park híres az elbűvölő vízeséseiről. Kapcsolja össze kempingezését a nagyszerű látnivalók megtekintésével!

Dalmácia látnivalói

Dalmáciában sok középkori kikötőváros található, melyek megőrizték természetes bájukat. A legismertebbek közé tartozik Dubrovnik, melynek festői szépségű óvárosa az autóforgalom elől el van zárva. Splitben - Horvátország második legnagyobb városában elsősorban a késő római kori Diocletianus palotát és a SV. Dujna katedrálist érdemes megcsodálni.

Ételek, italok és kultúra

A halételek és a tenger gyümölcsei szerepelnek az étlapon az első helyen és gazdagítják a kempingező nyaralását. A reggeli halászat fogásai az Ön tányérján landolnak délután vagy este. A zaftos, aromás fűszerekkel ízesített birkahúst nem szabad kihagyni. Gyümölcsök, zöldségek és helyi borok a hozzá illő kísérők. Mi lehet szebb, mint meleg nyári estéken a stílusosan megterített asztalnál a tengeri szellőt élvezni?