Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingezés a Kvarner-öbölben - Wellness-paradicsom számos szabadidős programmal
A Kvarner-öböl az Adria északi részén található Horvátországban. A régió wellnessparadicsomként ismert és gazdag szabadidős kínálattal várja a nyaralóvendégeket. Itt sárkányrepülőzhet, meglátogathat delfineket, és élvezheti a mesés kilátást. További információk…

Kemping a Kvarner-öbölben

Miért olyan kedvelt a luxuskempingezés a Kvarner-öbölben?

TOP 4 Kvarner-öböl tipp:


  • Csodálatos strandok, kristálytiszta tenger
  • Ápolt luxuskempingek
  • Hangulatos helyek, melyek felfedezésre csábítanak
  • Természeti szépségek és történelmi emlékek

A Kvarner-öböl látnivalói

Számos nevezetesség és látványosság várja itt az utazót. Egy séta Opatija vagy Senj óvárosában történelmi épületekkel és csodálatos parkokkal ajándékozza meg Önt. Nehaj erődítménye szintén ajánlott kirándulócélpont. De az öböl főattrakciói mégis csak a festői szigetek, többek között Kosljun kolostorszigete.

Látványosságok a régióban

Aki mobilházas nyaralását a Kvarner-öböl valamelyik luxuskempingjében tölti, az rendkívül változatosan töltheti el idejét. Krk-sziget gazdag kulturális kínálatával és a lélegzetelállító természettel nagyszerű célpontja egy egésznapos kirándulásnak. Novi Vinodolski város közelében található 6 kilátópont , melyek fantasztikus panorámát nyújtanak az Adriára, a Kvarner-öbölre és annak szigeteire.

Strandok és természet a Kvarner-öbölben

Az egész Kvarner-öböl rengeteg stranddal büszkélkedhet. Többnyire sziklás és kavicsos partok találhatóak erre, de előfordulnak csodaszép homokos strandok is, például Crikvenica nyaralóhelyen Crni Mol vagy Loparban a paradicsomi Rajska Plaza Rab-szigeten. A természet barátai a régió flórájának és faunájának mediterrán sokféleségétől lehetnek elvarázsolva.