Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingezés Pag-szigeten - Kiterjedt olajfa- és fenyveserdők
Fiatalnak és idősnek egyaránt sok mindent kínál Pag szigete. Keleten a sziget szinte teljesen kopár és valószerűtlen, nyugaton viszont üde zöld. Itt nyújtóznak az olajfa-, fenyves- és magyaltölgyerdők. További információk…

Kemping Pag szigeten

Miért Pag-szigeten kempingezzen?

TOP 4 Pag-sziget tipp:

  •             Álomszép strandok és öblök garantálják a kikapcsolódást és hogy jól érezze magát
  •             Idilli falvacskák és mozgalmas városok kínálnak szórakozási lehetőségeket és változatosságot
  •             Eleven kultúra és tradíció
  •             Pag híres sajtja

Strandok és természet Pag-szigeten és a környéken

Kapcsolódjon ki Pag-szigetén a varázslatos homokos vagy kavicsos strandokon és az idilli öblökben. A mediterrán terület egyik legtisztább vizű része található itt. Zrce strandja nemzetközileg ismert és a fiatalok körében is nagyon népszerű. Itt mindenki megtalálja a nyaralás örömét!

Látványosságok Pagon

Töltse nyaralását Pagon és látogassa meg a a Soline Pagot. Itt termelik ki 3 négyzetkilométeres területen a "fehér aranyat". Az innen származó só különösen gazdag ásványi anyagokban és kedvelt vásárfia és szuvenír. Hasonlóan kedvelt a helyi csipkeművészet, mely régi tradíció és kézimunkával készül. Érdemes ellátogatni a közeli szárazföldi területre is, ahol kiterjedt természetvédelmi területek csábítanak kirándulásokra és kerékpártúrákra. A szigetet északon komp, délen pedig egy 300 méter hosszú híd köti össze a szárazfölddel.