Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingezés Rab-szigeten - Enyhe mediterrán klíma és csodálatos homokos strandok
A kis Rab-sziget a horvát Adria legkedveltebb úticéljai közé tartozik. Összesen 3 kempingjével tökéletesen alkalmas egy pihentető családi nyaralásra. Nagyszerű ötlet, ne halogassa tovább luxuskempingezését! További információk…

Kemping Rab szigeten

Miért kempingezzen Rab-szigeten?

Top Rab-sziget tippek:


  • enyhe klíma a horvát Adrián
  • finomhomokú strand sok árnyékkal
  • animációs programok fiataloknak és időseknek

Strandok Rab-szigeten

Lopar paradicsomi strandja lágyan ereszkedik bele a tengerbe és ezért különösen látogatják szívesen. Aktív programok széles választéka várja itt, mint például vízibicikli, vízicsúszda, tenisz és minigolf. A fenyvesben könnyen talál bárki árnyékos helyet, ha a a hőmérséklet a magasba szökne. A sziget másik oldalán található Pudarica durvahomokos strandja, ami autóval vagy hajóval is elérhető. Kristálytiszta vizével és nyugalmas fekvésével várja önt. Ilyen az adriai luxuskempingezés!

Tudjon meg többet Rab-szigetről

Rab-sziget a Kvarner-öbölben helyezkedik el, Horvátország északnyugati részén. Területe 91 négyzetkilométer, 22 km hosszú és a maximális szélessége 10 km. Pag, Cres, Krk és Dolin a szomszédos szigetek. Ha Rab-szigetén luxuskempingben foglal szállást, akkor a közeli szigeteket hajóval könnyen meglátogathatja. Rab területének nagyjából felét erdők borítják és ezzel az ország erdőkben egyik leggazdagabb szigete.