Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.

Adatvédelmi nyilatkozat

Mire használjuk emailcímét
A hírlevélben releváns ajánlatokat, híreket nyereményjátékokról, információkat a legújabb kempingekről és házakról, valamint nyaralási inspirációkat kap. Ezenfelül fenntartjuk magunknak a jogot, emailcímét Önre vonatkozóan releváns marketingcélokra használni, mint például Facebook, Instagram és egyéb médiák.


Hogyan használjuk a foglalás során Ön által megadott adatokat

A foglaláskor Ön által megadott adatokat eltároljuk és felhasználjuk annak érdekében, hogy foglalását fel tudjuk dolgozni, a foglalási kérelem beérkezésétől kezdve a nyaralása utánig, hogy jogi kötelezettségeinknek eleget tudjunk tenni.

Email címét csak akkor használjuk marketing célokra, ha Ön a foglalás során a hírlevélküldést engedélyezi.

Telefonszámát annak érdekében kérjük el és osztjuk meg harmadik féllel (partnerünkkel a kempingben), hogy esetleges késői érkezés során, vagy a kempingben felmerülő valamilyen sürgős esetben a helyszíni munkatársak elérhessék Önt.

Más személyes adat harmadik féllel nem kerül megosztásra, kivéve, ha erre külön kéréssel fordulunk Önhöz.

 
Adatvédelmi nyilatkozat
A LuxCamp AG az érvényes adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően személyes adatokat gyűjt és használ. Személyes információk azok az információk, melyek alapján Ön azonosítható, pl. neve és emailcíme. Személyes adatokat csak akkor rögzítünk, ha Ön azokat hírlevelünkre való jelentkezéskor, nyereményjátékokon való részvételkor vagy nyaralás foglalásakor megadja. A weboldalunkon megadott minden személyes információt biztonságosan tárolunk és azokat harmadik személynek nem adjuk tovább.
 
A hírlevelet a LuxCamp weboldalán bármikor lemondhatja.