Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.

LuxCamp biztosítási csomag stornóbiztosítással

Javaslatunk biztosításra

A LuxCamp határozottan javasolja stornóbiztosítás és baleset vagy betegség esetére érvényes hazaszállításra szóló biztosítás megkötését, ha Ön ezekkel még nem rendelkezik. Minden esetben ellenőrizze betegbiztosítását a célországra vonatkozóan, hogy vészhelyzetekben is meglegyen a védelme.

Mennyibe kerül a LuxCamp biztosítási csomagja?

  • a teljes csomagár 2%-a

Mire nyújt fedezetet a csomag?

  • Csak az utazástól való visszalépésre nyújt fedezetet
  • Dokumentált, akut betegség esetén 1 nappal az érkezés előtti nap délig mondható fel utazása ingyenesen*
  • Orvosi igazolás bemutatása kötelező (Költségeit az ügyfél viseli!)
  • Ingyenes* lemondás az érkezés előtti maximum 60 napig
  • Ingyenes foglalásmódosítás kérhető az érkezés előtti 14. napig

* a 10% önrész és a befizetett biztosítási csomag és a kezelési díj nem kerülnek visszatérítésre.

Feltételek az ÁSzF szerint (18. pont)

A LuxCamp biztosítási csomagot még az első fizetés előtt kell a foglaláshoz kapcsolni. Az csak a megérkezés előtti visszalépésre nyújt fedezetet és tartalmazza az érkezés előtti 60 napig a felmondás - külön dokumentáció nélküli - jogát. Azon túl az ÁSzF megfelelő pontjának rendelkezései a felmondási díjról a mérvadóak. Dokumentált, akut betegség esetén is tartalmazza a felmondás jogát az utazás előtti nap déli 12 óráig. Ha foglalását egy olcsóbb, online kínált szállás miatt mondja fel, akkor az új foglalás a szolgáltatónál csak 48 órával később kerül könyvelésre. Ebben az esetben az új szállást nem tudjuk garantálni.

Részletes leírás

A biztosítási csomag, mely külön választható, az utazás teljes árának 2%-ába kerül és az első befizetés előtt kell kiválasztani. Az csak az utazás előtti visszalépést fedezi. Ez a csomag tartalmazza a jogot az ingyenes* felmondásra 60 nappal az utazás előtt déli 12 óráig, - dokumentáció nélkül – * a 10% önrész, a kifizetett biztosítási csomag és a kezelési költség nem kerülnek visszatérítésre.

Ha foglalását  egy olcsóbb, online kínált szállás miatt mondja fel, akkor az új foglalás a szolgáltatónál csak 48 órával később kerül könyvelésre. Ebben az esetben az új szállást nem tudjuk garantálni.

Foglalásmódosítások módosítási díj mentesen 14 nappal az érkezés előttig kérhetőek – ha azonban a módosítással kapcsolatban a szolgáltatópartnerünknél költségek merülnek fel, úgy azokat az ügyfélnek kell állnia. Egy olcsóbb újrafoglalás céljára nem érvényes a felmondás, lásd fentebb.

Igazolt, akut betegség esetén lemondható az utazás déli 12 óráig az érkezés előtti napon. A befizetett összeg a 10%-os önrész (az utazás árából) levonása után kerül visszatérítésre. Ebbe nem tartozik bele a biztosítási csomag ára és a kezelési költség. Igazolásképpen orvosi dokumentum bemutatása szükséges, mely bizonyítja, hogy az utazás egyik részvevője, annak házastársa, gyermeke, szülője, testvére, nagyszülője, unokája, anyósa vagy apósa, elhalálozott vagy súlyos baleset áldozata, illetve súlyos akut betegség szenvedője.

75 év feletti személyekre és krónikus betegségben szenvedő személyekre nem érvényes a biztosítási csomag. Terhesség és következményei nem minősülnek betegségnek. Járványok okozta betegségekre nem érvényes a biztosítási csomag védelme. A LuxCamp-et azonnal értesíteni kell a megbetegedésről, mely a lemondáshoz vezetett. Az orvos által kiállított igazolás formanyomtatványát lekérheti a LuxCampnél, és az legkésőbb 7 nappal a kérelem után a LuxCamphez be kell hogy érkezzen.

Az igazolás költségeit az ügyfél viseli. LuxCamp fenntartja a jogot, további vizsgálatokat a saját orvosa által bekéretni.

Idő előtti hazautazás esetén (súlyos megbetegedés, baleset, zavargások miatt) a biztosítási csomag nem nyújt fedezetet. Emiatt javasoljuk, hogy ellenőrizze, hogy privát betegbiztosítása ilyen helyzetekre érvényes-e.

A biztosítási csomag, melyet Ön a LuxCamp-nél mint extrát foglalhat, egy kiegészítő szolgáltatás, nagyjából egy gyártó garanciájával összehasonlítható. Egy lemondás esetén a LuxCamp egyedül viseli a költségeket. Ehhez a szolgáltatáshoz a feltételeket az utazásszervező alakította ki.

A biztonsági csomaghoz kapcsolódó további kérdések esetén írjon nekünk vagy hívjon minket bizalommal!


Email: info@lux-camp.hu 

Telefon: +36 1 800 1323