Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.

Foglaljon biztonságosan és kockázatmentesen a Covid garancia segítségével

Bár reméljük, 2022 nyarán nem lesz rá szükség, sok szálláshelyre idén nyáron ismét egyedi Covid garanciát kínálunk.

Ha ezt az emblémát látja a választott szálláshelyen, automatikusan és ingyenesen élvezi ezt a garanciát. Az alábbiakban tájékozódhat az ingyenes Covid-garancia pontos feltételeiről:

Covid garancia

4 hét - 1 hét érkezés előtt

Ha a COVID-hoz kapcsolódó utazási korlátozások valamelyikével szembesül az érkezés előtti 28. naptól a 7. napig, a Covid-garancia érvényes:

  • Korlátozott vagy nem engedélyezett utazás az Ön országából vagy helyi területéről, ami lehetetlenné teszi az ország elhagyását még akkor sem, ha rendelkezik EU digitális COVID-tanúsítvánnyal.
  • Korlátozott vagy nem engedélyezett beutazás a célországba/területre vagy tranzitországba, ami lehetetlenné teszi a végső üdülési célállomásra való belépést, még akkor sem, ha rendelkezik EU digitális COVID-tanúsítvánnyal.
  • Negatív, karantén-korlátozással járó utazási tanács van érvényben a célországban vagy a hazaérkezéskor

Ha a fenti, COVID-hoz kapcsolódó utazási korlátozások bármelyikét újonnan jelentették be az érkezés előtt 6 nap – 1 nap (legkésőbbi dél) során, Önre is vonatkozik a Covid-garancia.


A Covid garancia nem érvényes, ha:

  • nincs negatív utazási tanács, de (nem) oltott állapot miatt karanténba kell vonulni (12 év felett).
  • negatív utazási tanácsok vannak érvényben, de EU Digital COVID tanúsítvánnyal utazhat karantén korlátozás nélkül

Javasoljuk továbbá, hogy kössön lemondási biztosítást.

Ha több mint 28 nappal az érkezés előtt szeretné lemondani vagy módosítani nyaralását, a szokásos feltételek érvényesek.

Kérjük, vegye figyelembe: az utazási korlátozásoknak az értesítés napján érvényben kell lenniük az újrafoglalás vagy a visszatérítés lehetőség használatához

Teljes visszatérítési garancia

Ha nyaralása a fent említett koronavírussal kapcsolatos utazási korlátozások valamelyike miatt nem sikerül, 5 munkanapon belül garantáljuk a teljes visszatérítést. Ez a garancia a 2022-es szezon új foglalásaira vonatkozik, valamint az idei év elején történt foglalásokra is.

Ingyenes átfoglalás vagy voucher

Ha a fent említett koronavírussal kapcsolatos utazási korlátozások miatt nem tud utazni, lehetősége van átfoglalni nyaralását valamelyik másik kempingünkre vagy egy másik időpontra módosítási díj nélkül. 

Ha a fent említett, koronavírussal összefüggő utazási korlátozások miatt nem tud elutazni nyaralására, akkor a befizetett összegre és további 5%-ra vouchert ajánlunk fel, amelyet 2022-ben vagy 2023-ban használhat fel.

Felhívjuk figyelmét: Az utazási korlátozásoknak az értesítés napján érvényben kell lenniük ahhoz, hogy igénybe vegyék az átfoglalási vagy visszatérítési lehetőséget.

Minden szállásra vonatkozó általános szerződési feltételeink:

Ingyenes átfoglalás

Kempingváltás, másfajta szállás vagy  teljesen más ország? Sok esetben nem probléma a foglalás módosítása, ha az érkezéstől számított 8 héten belül jelentkezik. További információkért kérjük, forduljon utazási szakembereinkhez.

SGR tag

A LuxCamp-nál foglalása biztonságos kezekben van. Az SGR tagjai vagyunk. Utazóként biztos lehet abban, hogy pénze biztonságos, ha szervezetünk pénzügyi problémákba ütközik.

A kempingezés biztonságos nyaralás

  • Időjének nagy részét a szabadban fogja tölteni
  • A szállás körül rengeteg hely áll rendelkezésre
  • A legtöbb esetben a szállás saját egészségügyi létesítményekkel rendelkezik