Szívesen segítünk!
info@lux-camp.hu

Fizetési lehetőségek a LuxCampnél

Fizetés hitelkártyával

A lux-camp.hu oldalunkon egyszerűen beléphet utazási visszaigazoló számával és ügyfélszámával, majd pedig költségmentesen végrehajthatja hitelkártyás fizetését. A hitelkártyás fizetés a foglalás folyamán is elvégezhető. Számláján a terhelés a fizetés után 1-2 munkanap múlva történik meg.


Fizetési határidők
 Az utazás visszaigazolása után - mely emailben történik - azonnal (3 napon belül) esedékes a lefoglalt nyaralás kezdőrészlete. A kezdőrészlet összege a nyaralás árának 25%-a. A fennmaradó összeg 8 héttel az utazás előtt esedékes.


Last minute foglalások fizetési határidői
 A nyaralás kezdete előtt 8 hétnél rövidebb időn belüli foglalásokat last minute foglalásoknak tekintjük, ezek a utazás visszaigazolása után azonnal fizetendőek, mert csak a fizetés után tudjuk a szállásfoglalást fixálni.


Biztonságos foglalás - biztonságos fizetés
 Itt a LuxCampnél magunk is tudjuk, hogy ügyfeleinknek a nyaralás foglalása során a biztonság különösen fontos. Weboldalunkon a szállásfoglaláshoz csak csak biztonságos, SSL bizonyítványú fizetési megoldásokat használunk. A lefoglalt szolgáltatás fizetése 3 napon belül esedékes az utazás visszaigazolása után. A fizetés közvetlenül a foglalás során is végrehajtható. Internetes fizetési szolgáltatónk a Telecash és a nemzetközi eCommerce fizetési rendszer "Internet Payment Gateway", melyeken keresztül biztonságos és gyors hitelkártya-fizetéseket teszünk lehetővé weboldalunkon az ügyfélportálban és a foglalás során.