Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.

Kemping Novigradban

A romantikus halászfalu Novigrad az Isztriai-félsziget északi részén található. A bájos óvárosban való séta mellett élvezheti a város számos kis kávézóját, bárját és éttermét, amelyek sok finomságot kínálnak, és elmerülhet a horvát mediterrán hangulat egyedi varázsában.

Fedezze fel Novigrad legjobb kempingjeit

Aminess Maravea Camping Resort
Tudjon meg többet
Camping Aminess Sirena
Tudjon meg többet
Camping Kastanija
Tudjon meg többet

Más népszerű városok Novigrad közelében

Kemping Medulin
Medulin

Medulin az Isztriai régió déli csücskén található. A nyüzsgő tengerparti sétány mentén éttermek, bárok és üzletek sokasága található, amelyek az ide látogatókat sétálásra csábítják. Érdemes megnézni Pula városát a történelmi arénával. A tengerparti nyaralóknak kiváló strandok, félreeső öblök és kristálytiszta tenger várja.

Kemping Vrsarban
Vrsar

Vrsar az Isztria régióban található, Porec és Rovinj között. Ez a középkori város ma már nem számít bennfentesnek a horvát ínyencek körében. Rejtett öblök és kavicsos strandok várják a fürdőzőket Vrsar környékén. A tengerparti sport és szabadidőközpont izgalmas szórakozási és sportolási lehetőségeket kínál.

Kemping Umagban
Umag

Umag mediterrán kikötővárosa az Isztria régió északi részén található, nem messze Trieszttől és Ljubljanától. Fantasztikus strandok és öblök várják Önt az óvárost körülvevő kempingben. A családbarát strandok körül rekreációs lehetőségek, valamint izgalmas és szórakoztató sportolási és szabadidős lehetőségek találhatók.

Kemping Rovinjban
Rovinj

Az Isztria nyugati partján található Rovinj ma Horvátország egyik legfejlettebb turisztikai üdülőhelye. Rovinj az Adria egyik legszebb és legromantikusabb városa. Lenyűgözni fogja a 22 sziget, a kellemes mediterrán éghajlat, a gondosan kialakított zöldterületek, a tisztaság és a rend az utcákon!

Kemping Porečben
Poreč

Poreč városa Isztria északnyugati részén található. Fedezze fel az olyan kulturális látnivalókat, mint az Eufrázia (bazilika), és hagyja magát elvarázsolni e városban. A strandok, amelyek többsége elnyerte a "Kék zászlót", garantálja a tiszta vizet és a csodálatos pihenést. Ha aktívan szeretné eltölteni nyaralását, a strandokon sport és szabadidős tevékenységek széles skálája várja.

Isztria legnépszerűbb kempingjei

Camping Zaton Holiday Resort
Tudjon meg többet
Istra Premium Camping Resort
Tudjon meg többet
Camping Omišalj
Tudjon meg többet
Camping Slatina
Tudjon meg többet