Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.

Foglalja le már most kemping-nyaralását 2023-ra

Ingyenes lemondás 2023. március 1-ig!

Eltudjuk képzelni, hogy már most vágyik a tengerparti pihenésre és fejben már tervezi a 2023-as nyári szabadságát. Mivel a kemping nyaralás szép és biztonságos módja a pihenésnek, kínálataink rendkívül népszerűek voltak az elmúlt évben. Sok család, akik nem tudtak Európán kívül utazni, felfedezték a luxus kempingezés előnyeit. Ennek köszönhetően nagy volt az igény az Európai kempingekben lévő mobilházakra. Ez a tendencia idén is folytatódni fog. Azt már észrevettük, hogy 2023-ra az előfoglalások száma magasabb, mint más években. Szóval ne várjon a foglalással!


Foglaljon kockázat nélkül, de a korai foglalási előnyökkel:

  • Foglalását 2023. március 1-ig ingyenesen lemondhatja vagy módosíthatja. A befizetett előleg(eke)t egyszerűen visszatérítjük.
  • 5% kedvezmény a 2022-es visszatérő vásárlóknak
  • Alacsony előleg. Fizessen csak 25 000 Ft-ot foglaláskor. 25% esedékesség 2023. február 1.

2021-ről vagy 2022-ről 2023-ra halasztotta a nyaralását? Az ingyenes lemondás 01.03.23-ig ezekre a foglalásokra nem vonatkozik. Ennek ellenére továbbra is ingyenesen módosíthatja nyaralását.


A kempingezés biztonságos módja a nyaralásnak, számos fontos előnnyel:

  • Nyaralását elsősorban a szabadban tölti
  • Bőséges hely áll rendelkezésére saját szállása körül
  • A legtöbb esetben saját egészségügyi létesítményekkel rendelkezik

A LuxCamp-on Európa legnagyobb csendes és biztonságos kempingjei közül választhat. Foglalja le kempingjét most, hogy élvezze a jól megérdemelt nyaralást!


Lanterna

A Lanterna a legnépszerűbb kemping egyike Horvátországban, különösen családok számára. Lanternában minden megtalálható, amit egy kemping nyaralástól elvár.

Marina di Venezia

A Marina di Venezia kemping közvetlenül a csodálatos olasz Adria legszebb, homokos tengerpartján várja Önt és családját.

Zaton holiday Resort

A Camping Zaton Holiday Resort Dalmáciában, Zára közelében található. Hosszú homokos és kavicsos strand, enyhén lejtős tengerfenék és a gyönyörű Adriai -tenger várja itt látogatóit. 

Bella Italia

A Bella Italia kemping közvetlenül a Garda-tónál fekszik és kirándulások ideális kiindulópontja tó körüli célpontokhoz.

Horvátország
Kempingezés Horvátország

A horvátországi kempingek luxus szállást kínálnak mobilházakban vagy fényűző sátrakban! Élvezze a változatos tájat, az érintetlen természetet és Horvátország tiszta kék tengerét oly módon, amit még soha nem ismert! Foglalja le nyaralását még ma!

San Marino

A San Marino Camping Resort a Lopar-félszigeten fekszik Rab szigetén, a csodálatos homokos Paradise Beach mellett. A kemping homokos, nyárfákkal és fenyőkkel borított.

Union Lido

A Union Lido kemping közvetlenül az Adria partján fekszik Jesolo és Velence között. Élje át a felsőkategóriás luxuskempingezést!

Olaszország
Kempingezés Olaszország

Tapasztalja meg a la dolce vita-t Európa egyik legnépszerűbb kempingjeibe. Az Adriai-tenger partján számos luxus kemping kínál első osztályú strandot, hatalmas úszómedencét, ugrálóvárat és számos szabadidős tevékenységet. 

Balatonfüred

A Balatonfüredi kemping minden igénynek megfelel. Itt található az északi part legnagyobb vízparti kempingje ami saját strandal, medencével és vízicsúszdával is rendelkezik. 

Pra delle Torri

A Pra delle Torri kemping emelt szintű felszereltséget kínál és sokszínű szabadidős és sportprogrammal várja Önt.

LuxCamp hűségbónusz

Mi a LuxCampnél megjutalmazzuk hűséges ügyfeleinket. Ha Ön már több tartózkodást is foglalt nálunk, akkor profitáljon a kedvező foglalási feltételeinkből 2023-ra*.

Adja meg ügyfélszámát foglalásakor a "megjegyzéseknél"!

* Ez az ajánlat további feltételek esetén érvényes. Lásd a brossúránkat a teljeskörű feltételekkel (megtekinthető lejjebb egy kattintás után).
 

A hűségkedvezmény nem érvényes a Roan, Go4Camp, Suncamp és az S-Holiday partnereinknél történő foglalásoknál.

A következő 4 kemping egyikében történő foglalás esetén maximum 5% bónuszt kínálunk: Marina di Venezia, Pra delle Torri, Bella Italia, Union Lido

Hogy hűségkedvezményéből profitálhasson, 2023-ra szóló foglalásának 2023.01.31. előtt be kell érkeznie hozzánk.

Figyelem: Egyes 2023-ra vonatkozó árak még nem véglegesek, így a foglalása lekérésnek minősül. Ezt a foglalási oldalon is jelezzük.