Szívesen segítünk!
0036 1 800 1323

Foglalja le már most kemping-nyaralását 2022-ra

Ingyenes lemondás 2022. március 1-ig!

Eltudjuk képzelni, hogy már most vágyik a tengerparti pihenésre és fejben már tervezi a 2022-es nyári szabadságát. Mivel a kemping nyaralás szép és biztonságos módja a pihenésnek, kínálataink rendkívül népszerűek voltak az elmúlt évben. Sok család, akik nem tudtak Európán kívül utazni, felfedezték a luxus kempingezés előnyeit. Ennek köszönhetően nagy volt az igény az Európai kempingekben lévő mobilházakra. Ez a tendencia idén is folytatódni fog. Azt már észrevettük, hogy 2022-re az előfoglalások száma magasabb, mint más években. Szóval ne várjon a foglalással!


Foglaljon kockázat nélkül, de a korai foglalási előnyökkel:

  • Ingyenesen lemondhatja nyaralását 2022. 03. 1. -ig.  Az aprilis 1. utáni érkezési dátummal rendelkező foglalásokra vonatkozik!.
  • Kaució csak 25 000 Ft
  • Ingyenes foglalás módosítás 2022. 01. 31-ig
  • Az első 25%-os részlet 2022.02.01-ig esedékes
  • 5% kedvezmény a 2021 visszatérő vásárlóknak

Nyaralását 2020 vagy 2021-ről 2022-re halasztotta? Az ingyenes lemondás 2022.01.31-ig nem vonatkozik ezekre a foglalásokra. A foglalását azonban továbbra is ingyenesen módosíthatja.

A kempingezés biztonságos módja a nyaralásnak, számos fontos előnnyel:

  • Nyaralását elsősorban a szabadban tölti
  • Bőséges hely áll rendelkezésére saját szállása körül
  • A legtöbb esetben saját egészségügyi létesítményekkel rendelkezik

A LuxCamp-on Európa legnagyobb csendes és biztonságos kempingjei közül választhat. Foglalja le kempingjét most, hogy élvezze a jól megérdemelt nyaralást!


Lanterna

A Lanterna a legnépszerűbb kemping egyike Horvátországban, különösen családok számára. Lanternában minden megtalálható, amit egy kemping nyaralástól elvár.

Marina di Venezia

A Marina di Venezia kemping közvetlenül a csodálatos olasz Adria legszebb, homokos tengerpartján várja Önt és családját.

Zaton holiday Resort

A Camping Zaton Holiday Resort Dalmáciában, Zára közelében található. Hosszú homokos és kavicsos strand, enyhén lejtős tengerfenék és a gyönyörű Adriai -tenger várja itt látogatóit. 

Bella Italia

A Bella Italia kemping közvetlenül a Garda-tónál fekszik és kirándulások ideális kiindulópontja tó körüli célpontokhoz.

Horvátország
Kempingezés Horvátország

A horvátországi kempingek luxus szállást kínálnak mobilházakban vagy fényűző sátrakban! Élvezze a változatos tájat, az érintetlen természetet és Horvátország tiszta kék tengerét oly módon, amit még soha nem ismert! Foglalja le nyaralását még ma!

San Marino

A San Marino Camping Resort a Lopar-félszigeten fekszik Rab szigetén, a csodálatos homokos Paradise Beach mellett. A kemping homokos, nyárfákkal és fenyőkkel borított.

Union Lido

A Union Lido kemping közvetlenül az Adria partján fekszik Jesolo és Velence között. Élje át a felsőkategóriás luxuskempingezést!

Olaszország
Kempingezés Olaszország

Tapasztalja meg a la dolce vita-t Európa egyik legnépszerűbb kempingjeibe. Az Adriai-tenger partján számos luxus kemping kínál első osztályú strandot, hatalmas úszómedencét, ugrálóvárat és számos szabadidős tevékenységet. 

Balatonfüred

A Balatonfüredi kemping minden igénynek megfelel. Itt található az északi part legnagyobb vízparti kempingje ami saját strandal, medencével és vízicsúszdával is rendelkezik. 

Pra delle Torri

A Pra delle Torri kemping emelt szintű felszereltséget kínál és sokszínű szabadidős és sportprogrammal várja Önt.

LuxCamp hűségbónusz

Mi a LuxCampnél megjutalmazzuk hűséges ügyfeleinket. Ha Ön már több tartózkodást is foglalt nálunk, akkor profitáljon a kedvező foglalási feltételeinkből 2022-ra*.

Adja meg ügyfélszámát foglalásakor a "megjegyzéseknél"!

* Ez az ajánlat további feltételek esetén érvényes. Lásd a brossúránkat a teljeskörű feltételekkel (megtekinthető lejjebb egy kattintás után).
 

A hűségkedvezmény nem érvényes a Roan, Go4Camp, Suncamp és az S-Holiday partnereinknél történő foglalásoknál.

A következő 4 kemping egyikében történő foglalás esetén maximum 5% bónuszt kínálunk: Marina di Venezia, Pra delle Torri, Bella Italia, Union Lido

Hogy hűségkedvezményéből profitálhasson, 2022-ra szóló foglalásának 2022.01.31 előtt be kell érkeznie hozzánk.

Figyelem: Egyes 2022-ra vonatkozó árak még nem véglegesek, így a foglalása lekérésnek minősül. Ezt a foglalási oldalon is jelezzük.