Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.

Mindig a legjobb ár

Tudta, hogy a LuxCamp-nél mindig a legalacsonyabb áron foglalhat? A honlapunkon foglaláskor látható árak soha nem magasabbak az eredeti szállásadó árainál. Ez garantált!

Legalacsonyabb ár garancia

Máshol olcsóbban találta nyaralását? Ha a vásárlást követő 24 órán belül ugyanazt a szállást, azonos utazási dátumokra, ugyanabban a kempingben, alacsonyabb áron találja meg annál a partnernél, akinél a foglalás történik (azaz Roan vagy Homair), jelezze felénk. Egyszerűen küldjön nekünk képernyőképet, és mi visszatérítjük az árkülönbözetet!

A garancia igénybevételéhez az árnak változatlannak kell maradnia az oldalunkon történő foglalást követő 24 órán belül. Mivel az árak az egész szezonban dinamikusak, és partnereink szabad helyek függvényében alakulnak, nem tudjuk garantálni, hogy az árakat nem módosítják fel vagy le a foglalás után. Abban az esetben, ha az oldalunkon a foglalást követően, 24 órán belül is kedvezményes ár kerül, a legalacsonyabb árgarancia nem érvényes. Az alacsonyabb árat az eredeti szállásszolgáltató honlapján kell megtalálni.