Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.

Magunkról | A LuxCamp és története

A LuxCamp Európa vezető kempingspecialistája, több mint 25 év tapasztalattal.


A LuxCamp a dániai DBF-Travel AG utazási iroda részeként indult, mely 1994 óta kempingnyaralások szervezésére specializálódott világszerte. A LuxCampet 2012-ben indította el a DBF-Travel online „Start-up“-ként a német területeken. 


Ezek után a LuxCamp sikeresen és folyamatosan fejlődött stabil és hiteles vállakozásként. Örömünkre szolgál ismertségünk növekedése és az azzal járó megelégedettség a LuxCamp-ingező családok részéről.

2017-ben a LuxCamp egyesült a legnagyobb európai kempingcsoporttal, a „Camping Vision AG“-val, de működését saját márkanevén folytatja tovább.

A múlt évben egy egyszerűen használható szállásfoglalási rendszert fejlesztettünk ki, hogy weboldalaink még ügyfélbarátabbak legyenek, mind az árak összehasonlításában, mind a kiválasztásban és az információközvetítésben.

A LuxCamp jelenleg 13 európai országban aktív mint ügynök és közvetítő, és arra törekszik, hogy a legjobb kempingeket kínálja luxus környezetben.

Kínálatunkat most már a magyarországi utazóknak is tudjuk nyújtani és örömmel üdvözöljük Önt is online portálunkon!


A nyaralás az év legszebb időszakai közé tartozik! Természetesen minden a megfelelő szállás kiválasztásával kezdődik.


Engedje meg, hogy inspiráljuk kínálatunkkal!


Tudjon meg többet a LuxCamp által nyújtott előnyökről!
"Több mint 300 top kemping választéka egész Európában""Luxus kemping mobilházban, bungalósátorban vagy luxussátorban"

"Barátságos, magyarul beszélő tanácsadók"

Egy csodás családi nyaralás.


Luxus-kempingek dél-európai bérbeadásában szerzett majdnem 25 éves tapasztalatunk által pontosan tudjuk, hogy a családok mire tartanak igényt. A nyaralásnak szépnek és felejthetetlennek kell lennie! A LuxCamp különböző kempingező helyeket és individuális szállásokat kínál vendégeinek.  Nálunk biztos, hogy mindenki megtalálja álmai legmegfelelőbb szállását.

A LuxCamp, ahogy nevéből is következik, a jó ízlésre és a magas szintű minőségre helyezi a hangsúlyt. 80 együttműködő partnerünket, mint pl. Al Fresco, Homair, Eurocamp, Gustocamp és Happy Camp, is így választottuk ki. Így tudjuk a mobilházak és sátrak minőségét biztosítani.

A LuxCamp - mint a világ legnagyobb online kemping közvetítője - naponta új ajánlatokat prezentál több mint 300 kempingben és több mint 800 szállásfajtában egész Európában és ezzel azt a célt követi, hogy a luxuskempingezők legjobb információforrása legyen.

Szívélyes üdvözlettel a LuxCamp kempingvilágában

Ezen szervezeteknek vagyunk tagjai: