Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.

Nagy mobilházak

Nagyméretű mobilházak közvetlenül parton vagy a szárazföld belsejében

Mobilházaink többnyire a strandon, illetve nagyon közel a strandhoz találhatóak vagy remek elhelyezkedésűek csodás szárazföldi részeken.

A nagyméretű mobilházak tökéletes lehetőséget kínálnak az egész család közös nyaralásához. Az nyaralás ára is jóval kedvezőbb ha egy mobilházban kerül 6 vagy akár 8 személy elszállásolásra. A szállás ára nem a személyek számától függ, hanem a szálláshelyen alapszik. Így a megspórolt pénzből akár további kirándulásokat is szervezhet nyaralása környékén.

Plusz személyek elszállásolására alkalmas mobilházakat a LuxCamp kínálatában lévő kempingek jó részében megtalál. Természetesen foglalhat 8 személyre akár 2 mobilházat is, ha több helyet szeretne biztosítani maguknak.


Első számú tippünk:

Nagyméretű mobilházat foglalhat például Norcenni Girasole luxus kempingjében Firenze közelében, Toszkánában. Itt a természet közvetlen közelében érezheti magát, és nyaralását a kemping számos létesítményével teheti még kellemesebbé és érdekesebbé.

Második számú tippünk:

Alternatívaként San Vincenzo strandjánál ajánlanánk a Park Albatros kempinget. Itt is talál nagyméretű mobilházakat, 7 vagy akár 8 személy kapacitásig. A Park Albatros rengeteg létesítmény felett rendelkezik, mint például medencekomplexum, játszóterek és még egy bazár is. Mindezek csak nagyjából 10 perc sétára találhatóak a csodaszép strandtól.