Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.

A nyaralás kutyájával természetesen a LuxCamp-nél is lehetséges. Segítünk a választásban.

Tudjuk, hogy a legtöbb család nem szívesen hagyja otthon vagy egy panzióban háziállatát. Ha az egész család nyaralni megy, akkor négylábú barátainknak is ott a helye. Sok-sok kemping engedélyezi már a háziállatok bevitelét. Problémát okozhatnak azonban a különböző mobilház szolgáltatók, akik egyes kempingben található szállásaikba nem engednek be háziállatot. A következő listában gyorsan és egyszerűen megtalálja a megfelelő kempinget és az ideális szállást, ahol négylábú kedvencével nagyszerűen nyaralhat. További információk…

Álomszép kempingezés - Élvezze nyaralását szőrös kedvencével egész Európában.

Tengerparti kempingezés kutyával

Természetesen mindenki nagyon örül, ha végre belekezdhet jól megérdemelt nyaralásába. Sok utazó Olaszország felé veszi az irányt, például Lido di Jesoloba, ahol egy fantasztikusan szép homokos tengerpart csábít napozásra. A tenger kellemes hőfoka pedig garantáltan örömteli fürdőzést ígér.

A tenger sokfelé rendkívül tiszta és sznorkelezésre hívogat. Kisebb halak és kagylók a tengerfenéken várják hogy felfedezze őket. Ha viszont a pihentető strandolás mellett a környező városokat szeretné megtekinteni és a számos látványosságot felfedezni, akkor arra is remek lehetősége adódik.