Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.

Itthon is kellemesen nyaralhat: Kempingezés Magyarországon

A magyarországi kempingezés egyik előnye, hogy Közép-Európa legnagyobb fürdőhelyét, a Balatont élvezheti, mely a legnagyobb tó az Alpok és az Északi-tenger között. Foglalja le most kempingjét!

Itthon is kellemesen nyaralhat: Kempingezés Magyarországon
A magyarországi kempingezés egyik előnye, hogy Közép-Európa legnagyobb fürdőhelyét, a Balatont élvezheti, mely a legnagyobb tó az Alpok és az Északi-tenger között. Foglalja le most kempingjét! További információk…
A kedvenc úti cél országa: Magyarország (1)
Balaton
Magyarország ismert édes borairól és erős ételeiről is, de legalább ennyire a Balatonról is. A legnagyobb közép-európai állóvíz kellemesen meleg vizével és sok látványosságával igazán izgalmas kempingező célpont....
Magyarország ismert édes borairól és erős ételeiről is, de legalább ennyire a Balatonról is. A...
  • Kellemes hőmérséklet fürdőzéshez
  • Gyógyfürdők az egész családnak
  • Álomszép hegységek
2 elérhető kemping
Szabad helyek

Kemping Magyarországon

Miért annyira vonzó a balatoni kempingezés?

  • Kellemesen meleg klíma
  • Sok-sok napsütés
  • Vonzó tájak és sokféle szabadidős tevékenység
  • Rengeteg természetes gyógyforrás wellnesshez és lazításhoz
  • Ízletes konyha és válogatottan finom borok
  • Balaton-fesztivál kultúrprogramokkal


A LuxCamp kiválogatta Önnek a régió legszebb kempingezőhelyeit. Luxuskempingezése során pihentető napokat tölthet el egy exkluzív mobilházban, luxussátorban vagy bungalósátorban.

Magyarország - telis-tele szimpatikus jellegzetességekkel

Magyarország egy menedék Európa közepén, mely szokatlan nyelvét, kultúráját és önállóságát több száz éves idegen megszállás ellenére több mint 1000 éven keresztül megőrizte. Az itt élő emberek mégis nyitottak és fölöttébb vendégszeretőek. A magyarok felhőtlen életstílusa kiváló alap egy luxuskempingezéshez.

Látványosságok Magyarországon

A második legnagyobb attrakció a Balaton után, a főváros, Budapest. A Duna mellett fekvő nagyváros egy igazi lüktető metropolisz, tele történelemmel és romantikus helyekkel. Az egyik leghíresebb ilyen a Halászbástya, ami a Budai várból fantasztikus panorámát biztosít a kétmilliós városra. Ugyanakkor a régi királyi városban, Pécsen vagy a híres borvidéki központban, Egerben is izgalmas lehetőségek várják.

Ételek, italok és kultúra

Paprika, Tokaj, csárdás – a magyar élet tipikus fogalmai, melyek az erős ételekre, tüzes borokra és temperamentumos táncokra utalnak. Élvezze nyaralása során valamelyik magyaros étterem ínycsiklandó ételeit és a cigányzenét. Fedezze fel, hogy milyen nagyszerű a híres gulyás illetve a pörkölt.