Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Csodálatos családi nyaralás Alsó-Szászországban
Alsó-Szászország fantasztikus nyaralást kínál, különösen a gyermekes családok számára. Ha elbűvölő nyaralóhelyet keres, érdemes ellátogatnia Németországnak erre a részére. Alsó-Szászország nagyszerű kerékpárútjairól, gyönyörű városairól, nagyszerű vidámparkjairól és csodálatos hangulatáról ismert. Fedezze fel ennek a német régiónak az összes látnivalóját. További információk…

Kempingezés Alsó-Szászországban

Miért érdemes Alsó-Szászországba látogatni?

  • Veľa atrakcií pre rodiny s deťmi
  • Úžasná regionálna kuchyňa
  • Príjemná rodinná atmosféra
  • Viac ako 13 000 km cyklistických trás

Miesto pre aktívnych

Szereti az aktív kikapcsolódást? Alsó-Szászország ideális úti cél ön és családja számára. Alsó-Szászország számos csodálatos látnivalót kínál. Érdemes ellátogatni Hannoverbe, egy gyönyörű óvárossal és számos múzeummal rendelkező városba, Hamelin és Bodenwerder elbűvölő városába. Fel kell fedeznie a csodálatos regionális konyhát, amelyet biztosan szeretni fog. Ne várjon, és rendelje meg a LuxCamp által kínált szállások egyikét. Élvezze a vonzó, aktív nyaralást az egész családdal.

A legjobb kempingezőhelyek Alsó-Szászországban - Camping Südsee

A Südsee-Camp remek hely az egész család számára. A kemping számos látnivalót kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A szállás a kempingben gyönyörű erdei környezetben, vagy közvetlenül egy gyönyörű tó mellett található. Ez az ötcsillagos kemping remek hely egy felejthetetlen nyaraláshoz. A Südsee-Camp számos érdekes tevékenységet kínál gyerekeknek és felnőtteknek. A szezonban előadásokat és élő koncerteket szerveznek. Ideális lehetőség egy csodálatos időtöltésre és a kempingben megszálló családokkal való találkozásra. A kemping gazdag sportolási lehetőségeket kínál. Jelentkezni lehet íjász vagy vízi aerobik tanfolyamra. Lehetőség van fitneszre jelentkezni. A Südsee-Camp egy gyönyörű, fedett, fűtött medencével rendelkezik. A medence területén számos trópusi növény található, ami csodálatos hangulatot teremt. A kemping saját étteremmel és üzlettel is rendelkezik. Foglaljon most egy nagyszerű nyaralást az egész család számára a Südsee kemping egyik szállásán.

Mit érdemes meglátogatni Alsó-Szászországban töltött nyaralása során?

Alsó-Szászország fővárosa - Hannover városa nagyon érdekes hely. Érdemes felkeresni az Új Városházát, amely egy érdekes kiállításnak ad otthont Hannover évszázados történelméről. További látványosságok a 17. században kialakított herrenhauseni kertek, amelyek színekkel és formákkal gyönyörködnek. Érdemes elvinni a gyerekeket a Hannoveri Állatkertbe, ami egy mesebeli hely. Az állatkert 7 részre oszlik, amelyek a világ különböző régióit képviselik. Alsó-Szászországban található Hamelin érdekes városa is, amelynek története a patkányok inváziójához és a bátor Pied Piperhez kötődik. Úgy mentette meg a városlakókat az inváziótól, hogy egy elvarázsolt dallamot játszott fuvoláján, amely hipnotizálta a patkányokat, és kivezette őket a városból. Hamelnben van egy múzeum, amelyet ezeknek az eseményeknek szenteltek. E történet alapján a Grimm testvérek megírták a "A varázsfuvola" című könyvet. Alsó-Szászország számos csodálatos látnivalót kínál.