Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Nagyszerű családi nyaralás Németországban
Észak-Rajna-Vesztfália Németország egyik legnépesebb régiója. A régió fővárosa Köln. A régiót az egyik legfontosabb kulturális területnek tartják. Tudta, hogy Ludwig van Beethoven Westfallban született? További információk…

Kempingezés Észak-Rajna-Vesztfáliában

Miért érdemes kempingezni Észak-Rajna-Vesztfáliában?

  • Történelmi emlékművek
  • Csodálatos tájak
  • Ízletes hagyományos konyha
  • Kellemes légkör

Helyek, amelyeket feltétlenül meg kell látogatnia

Észak-Rajna-Vesztfáliában négy rendkívül fontos UNESCO Világörökségi helyszínt kell felkeresni: a kölni dóm, az aacheni székesegyház, a brühli Augustusburg-kastély és az esseni Zollverein bánya. Ebben a régióban is ki tudja elégíteni sportolási igényeit. A régióban több mint 14 ezer kilométer kerékpárút és több mint 1,5 ezer kilométer kajakozásra ideális folyó található.

Észak-Rajna-Vesztfáliában érdekességei

A legnagyobb látványosság kétségtelenül Köln történelmi óvárosa. Köln a Rajna folyón található, és Németország egyik legrégebbi városa. Érdemes legalább két napot eltölteni Kölnbe. A legimpozánsabb a régi, gótikus Szent Szt. Péter és a Boldogságos Szűz Mária. Kölnnek csodálatos állatkertje van. Kölnben egy fantasztikus csokoládégyár és múzeum is megér egy látogatást. Észak-Rajna-Vesztfália ad otthont Németország legnagyobb ipari területének - a Ruhr-vidéknek. Ha szereti a történelmet, keresse fel a Német Nemzeti Történeti Múzeumot, ahol felfedezheti a modern Németország történelmét. A német régióban töltött nyaralása során érdemes megkóstolnia a kiváló német konyhát is. A német kolbász, sör, sajtok és minőségi desszertek íze el fogja ragadni.