Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingezés a Rajna-vidék-Pfalz régióban csodálatos tájakkal
Rajna-vidék-Pfalz egy vidék Németország délnyugati részén: gyönyörű, hegyvidéki, csodálatos tájjal. Rajna-vidék-Pfalz határos Belgiummal, Franciaországgal és Luxemburggal, ami kiváló ürügy a sok külföldi utazáshoz egy nyaralás alatt. A LuxCamp arra szeretné ösztönözni, hogy foglaljon helyet a környék egyik luxuskempingjében. További információk…

Kempingek a Rajna-vidék-Pfalz régióban

Miért válassza a Rajna-vidék-Pfalz régiót?

Rajna-vidék-Pfalz egy olyan régió, amely teljes mértékben alkalmazkodott a látogatók igényeihez. Kiterjedt kerékpárút-hálózat, valamint számos rekreációs központ és üdülőhely található.

  • változatos táj, gyönyörű kilátás a hegyekre,
  • Mainz, a régió fővárosának nevezetességei,
  • kerékpárút hálózat,
  • történelmi városok: Trier, Worms, Koblenz.

Fedezze fel Rajna-vidék-Pfalz tartományt

Rajna-vidék-Pfalz Németországban borvidékként ismert. A monumentális kastélyok közelében elhelyezkedő szőlőültetvények különféle borok és szőlők kóstolására csábítanak, amelyeket közvetlenül a bokorról gyűjtöttek. A turisták szívesen keresik fel Mainzot is, a régió fővárosát, de az európai sajtót is, amelyet a prominens Jan Gutenberg kezdeményezett.

Fedezze fel Rajna-vidék-Pfalz tartományt

Ha Rajna-vidék-Pfalz tartományt választja úticélnak, akkor biztosan nem fogja kihagyni Mainzot. A közepes méretű város műemlékei között főként régi templomok találhatók: a Szent Római Katolikus Székesegyház. Utca. Márton és Štefana, a gótikus Szt. Kwintyna vagy barokk plébániatemplom. Említést érdemel még a jellegzetes Haus zum Römischen Kaiser a Johannes Gutenberg Múzeummal.

Akik ellátogattak Mainzba, Trierbe, Németország egyik legrégebbi városába mehetnek. Római műemlékek Trier, Szt. A Péter-templom és a Szűz Mária-templom felkerült az UNESCO listájára. A Rajna-vidék-Pfalz tartomány kempingje tele van természeti és mesterséges látnivalókkal. A mobilszálláson éjszakázva még élvezetesebbé válik a nyaralás.