Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kikapcsolódás Campaniában - remek hely egy aktív családi nyaraláshoz
Campania Olaszország egyik legérdekesebb turisztikai régiója. Csodálatos tengerparti kilátás, vulkanikus táj, homokos strandok és bájos öblök. Nápoly, az építészet és civilizáció több száz éves emlékei. További információk…

Kemping Campaniában

Miért válassz Campania kempinget?

  • Festői tengerparti tájak
  • Egyedülálló lehetőség az ókori világ felfedezésére
  • A Földközi-tenger egyik legszebb városa - Nápoly

Campania egyedülálló turisztikai értékei

Kevés hely van a világon olyan gazdag látnivalókban, mint Campania. A kényelmes kempingközpontok az egyik szálláslehetőség – egy kempingház remek kiindulópont lesz a régió gazdagságának felfedezéséhez. A mediterrán építészet és a civilizációs vívmányok szerelmesei örömmel töltik el Campania látogatását. Érdemes ellátogatni Pompeji híres városába, amelyet az ókorban a Vezúv kitörése pusztított el, a híres Nápolyt és egy igazi olasz pizzát enni.

Campania híres természetes terepéről és lélegzetelállító kilátásáról. A mediterrán éghajlat kedvez a pihenésnek és a növényzet növekedésének, Olaszország zöld szeglete, ahol a természet természetes szépsége uralkodik. A régióhoz tartozik a két sziget, Ischia és Capri, amelyek gyönyörű formájú partvonala évszázadok óta sok turistát vonz.

Nagyszerű olasz konyha

Campania fővárosa - Nápoly híres nagyszerű pizzájáról. Az olasz konyha nem bonyolult – az ételek sikerének titka az elkészítéshez használt alapanyagok legmagasabb minősége. Figyelemre méltó az ebből a régióból származó sajtok széles választéka. A leghíresebb mozzarella di buffala sajt kiválóan kiegészíti a pizzát, a crostinit és a paradicsomot. Érdemes spagettit, cérnametéltet, zitit és perciatellit hozni Olaszország ezen részéből.

Leggyakrabban ezt a fajta tésztát San Marzano paradicsomból készített pummarola szósszal tálalják. Ne felejtse el reggelire elfogyasztani a régió népszerű sfogliatelljét, búzadarával és ricotta sajttal töltve. Kóstoljon meg néhány kiváló regionális bort is.