Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingezés a Cinque Terrén a Földközi-tenger partján
A napsütésben gazdag régió a Côte d'Azurtől a Földközi-tenger partján egészen a Cinque Terreig nyúlik. A csodás partvidék közvetlenül kapcsolódik az Alpokhoz és az Appenninekhez. Éljen át egy felejthetetlen kempingezést a virágos riviérán és élvezze a pihentető nyaralást. További információk…

Kemping Cinque Terre

Miért kempingezzen a Cinque Terrén?

  • napsütéses olasz riviéra
  • a Cinque Terre híres falvai
  • luxuskemping mobilházban a LuxCamptől
  • családi nyaralás luxuskempingben

Tudjon meg többet Cinque Terréről

Az olasz riviérára és Cinque Terrére egész évben enyhe klíma jellemző. Luxuskempingezéshez a legszebb helyszínek Alassio, Bordighera, Diano Marina, Portofino, Sanremo, Ventimiglia és Santa Margherita Ligure. Sanremo környékén terül el a virágriviéra a maga karakterisztikus virágos mezőivel és piacaival. A meredeken lenyúló partok mentén sorjázik Cinque Terre öt festői falucskája: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola und Riomaggiore.

A Cinque Terre régió strandjai

A rivierán egyik strand a másik után sorakozik, luxuskempingeket találhat a strandok közelében Sanremoban, Imperiaban, Cervoban, Alassioban, Loanoban, San Bartolomeoban, Varigottiban és Spotornoban. A Cinque Terre legnagyobb és egyetlen homokos strandja Monterossoban fekszik. Az összes többi strand kavicsos, viszont nyugodtabb és tájképileg szebb, mint a monterossoi.