Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Napos nyaralás a Maggiore-tó kempingjeiben
A régió népszerű mind a vízi tevékenységek szerelmeseinek, mind a szabadidős nyaralók számára. Olaszország egyik legkedveltebb kempinghelye. A tó partján, csodálatos hegyi tájakkal körülvéve élvezheti a pihenést és a békés pihenést. További információk…

Maggiore-tó

Miért válassza a Lago Maggiore-t

  • Kedves kisvárosok
  • Kiváló kiindulópont túrázáshoz
  • Gazdag mediterrán növényzet
  • Kellemes hely családi nyaraláshoz vagy barátokkal

A régió látnivalói

A Maggiore környékének meglátogatása biztosan nagy élmény lesz Önnek és szeretteinek. Ha szeretné felfedezni a tó környékét, hajóval szinte minden városban elutazhat. Érdemes megnézni Isola Bella-t gyönyörű barokk palotájával és kilátójával. A második vonzó sziget Isola Madre. Javasoljuk, hogy vacsorázzon az Isola Pescatori sziget egyik éttermében - ahol egy kis halászfalu található.

Érdemes felkeresni Intra városát, gyönyörű kikötővel és hangulatos központtal. Egy egész napot el lehet nyugodtan tölteni kirándulással a Monte Mottarone csúcsára (a felvonót Stresától lehet megrendelni). Tartózkodása végén ne felejtse el meglátogatni Cannobio-t - a tó legszebb helyének.

Kulináris és a legjobb vásárlási helyek

A Maggiore-tó híres kulináris hagyományairól. Sok termék érdemes kipróbálni. Először is ízletes sajtok: Bettelmatt és Ossolano dAlpe, regionális mézzel tálalva. Ha szereti a húsételeket, akkor biztos kóstolja meg az Ossola mortadellát vagy a nyers sonkákat. Ezenkívül csodálatos kenyeret és édes süteményeket ajánlunk, amelyeket a környező városok számos pékségében és cukrászdájában talál.