Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingezés az olasz riviérán, a kristálytiszta tenger mellett
A napsütésben gazdag olasz riviéra a Côte d'Azurtől Cinque Terréig nyújtózik a Földközi-tenger partjánál. A gyönyörű parti sáv fokozatosan megy át az Alpok és az Appenninek vonulataiba. Éljen át egy felejthetetlen kempingezést a Virágriviérán! További információk…

Kemping olasz riviéra

Miért éppen az olasz riviérán kempingezzen?

  • napsütéses olasz riviéra
  • a Cinque Terre híres falvai
  • luxuskemping mobilházban a LuxCamptől
  • nyaralás luxuskempingben a családdal

Strandok a régióban

A riviérán egymás mellett sorakoznak a homokos strandok: luxuskempingeket találhat a tengerpart mellett Sanremoban, Imperiaban, Cervoban, Alassioban, Loanoban, San Bartolomeoban, Varigottiban és Spotornoban. A Cinque Terre legnagyobb és egyetlen homokos strandja Monterossoban található. A többi tengerpart kavicsos, ellenben nyugodtabb és tájképileg szebb, mint a monterossoi.

Tudjon meg többet az Olasz Riviéráról

Az Olasz Riviéra és a Cinque Terre egész évben kellemesen enyhe klímával rendelkezik. Luxuskempingezéshez a legszebb helyek Alassio, Bordighera, Diano Marina, Portofino, Sanremo, Ventimiglia és Santa Margherita Ligure. Sanremo környékén terül el a Virágriviéra karakterisztikus virágos mezeivel és piacaival. A meredeken lenyúló partszakasz mellett sorakozik Cinque Terre öt festői falucskája: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola és Riomaggiore.