Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingezés Pugliában
Álomszép strandok, kulturális sokszínűség és vendégszerető emberek teszik Pugliát kívánatos nyaraló célponttá kempingezéshez. Közvetlenül Nápoly mögött kezdődik az üdülőparadicsom. Mobilházban komfortosan töltheti idejét úgy, hogy közben Puglia csodái közelében van. Hagyja magát meggyőzni a LuxCamp sokszínű kínálatától! További információk…

Kemping Pugliában

Meggyőző okok, hogy Pugliában kempingezzen

TOP 4 tipp:


  • Álomszép tengerpartok kristálytiszta vízzel
  • Tengeri fürdőzés akár novemberig
  • Vendégszerető emberek
  • Sok-sok kulturális kincs

Strandok és természet Pugliában

Puglia egy igazi természeti paradicsom, rendkívüli tengerpartokkal. A party strandokon, mint például Bahia del Solon esténként beindul az élet és a zene ismert nemzetközi DJ-kkel. A legszebb tengerpartok közé és a Traveller's Choice 2015-be lett megválasztva Spiaggia Porto Stelvaggio tengerpartja Lecce közelében, közvetlenül a helyi természeti park, Porto Selvaggio mellett.

A tengerpartot legjobban egy luxuskempingben élvezheti Ön is – így nyaralása során igazán a természetben érezheti magát. Többek között az árnyas Forest Umbra igazán hívogató. A 10 hektár nagyságú erdőt, amely Európa legnagyobb lomboserdői közé tartozik, Gargano előhegyei között találja. Különösen nagy fajgazdagságú növény- és állatvilágáról híres.

Látványosságok Pugliában

A Tremiti szigeteket mindenképp érdemes meglátogatni: San Domino, San Nicola, Capraia, Cretaccio és Pianosta. A Diomedes szigetek néven is ismert természeti szépség 12 tengeri mérföldre található Garganotól északra és a régió legfontosabb turisztikai célpontjai közé tartozik. Semmiképpen sem szabad kihagyni a Castel del Montét II. Frigyes von Hohenstaufentől.

Az UNESCO világörökségébe tartozó vár a 13. századból származik és az egyik nagyon szép példája Puglia középkori építészetének. A bűvös szám a 8-as: A nyolcszög alakú alaprajz nyolc oszlopot foglal magába a földszinten és az első emeleten. Az épületnek 8 tornya van nyolcszög formában. Mobilházban luxusmódra élvezheti nyaralását és gyorsan eljuthat Puglia látványosságaihoz.

Látnivalók

Puglia: Bizarr formájú sziklák, melyeken píneafenyők nőnek és melyeket a kristálytiszta tenger vesz körül. Luxuskempingezése során sík vidékeket és és gabonafélékkel bevetett dombokat csodálhat meg, de borászatokkal is találkozhat, valamint mákkal és vadvirágokkal benőtt rétekkel is. A tájba bájosan beilleszkedve régi települések fekszenek, melyekben délies életöröm, a tradíciók és a jó ételek a meghatározóak.

A természet mellett számos történelmi építmény is megcsodálható itt. Felfedező útra indulhat például Altamura barlangjába, amely a kőkorszakot mutatja be.