Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Foglalja le nyaralását a napfényes Andalúziában!
Olyan nyaralóhelyet keres, ahol a gyönyörű idő és a szórakozás garantált? Andalúzia Spanyolország legnagyobb régiója, hosszú partvonala homokos strandokkal, olajbogyó-, citrus- és datolyapálmákkal körülvéve. Portugáliával határos, és ideális kiindulópont városnéző túrákhoz. Tekintse meg Costa del Sol-t, de la Luxot, Tropical-t vagy Sierra Nevadát, és fedezze fel Európa lenyűgöző zugait! További információk…

Kempingezés Andalúziában

Miért válassza Andalúziát nyaralóhelyül?

  • kilométernyi arany strand
  • a gyönyörű napsütéses idő és a magas hőmérséklet garanciája
  • gazdag történelemmel és varázslatos helyekkel
  • olyan nagyvárosok, mint Malaga, Sevilla, Malagueta, Granada, Nerja, Almeria és még sokan mások
  • a művészet és a flamenco bölcsője

Sevilla - Andalúzia fővárosa

Sevilla Andalúzia fővárosa, amely tökéletesen megőrzi műemlékeit. A katedrális, a Maria Luisa Park vagy a Plaza de Espana olyan helyek, amelyeket minden turista meg akar látogatni. A Pilatus House egy andalúz palota, amely a spanyol mudejar építészeti stílust képviseli. Falai számos európai művész műalkotását védik. Barrio de Santa Cruz egy zsidó negyed, amely jó ötlet romantikus sétákhoz.

Malaga - nyaralás a Costa del Sol-on

Malaga egy festői város a Costa del Sol-on. Jelképe az Alcazaba, a muszlim gyarmatosítás idején épült palota. A Gibralfaro kastélyból a város teljes panorámája látható, ami különösen éjszaka lélegzetelállító. Malaga óvárosa csodálatos helyeket rejt, mint például a Catedral de la Encarnacion vagy a Picasso Múzeum. Málaga is rendelkezik a Pompidou központtal, amely kiegészítő művészeti oktatást kínál.

Cordoba

Córdoba már a nevében is elmondja magáról, hogy nyüzsgő és lendületes város. További energiát szolgáltat itt a Guadalquivir folyó, amelynek teljes hosszában számos üdülőhely található. Córdoba városának számos műemléke már felkerült az UNESCO listájára, ami megerősíti értéküket és szépségüket. A legfontosabb közülük minden bizonnyal a Mezquita mecset, a legnagyobb az Ibériai-félszigeten. Córdobát gyakran három kultúra - keresztény, muszlim és zsidó - városának nevezik, köszönhetően a különféle típusú templomok hatalmas számának.

Andalúzia legszebb strandjai

A strandok hiányára biztosan nem fog panaszkodni. Az egyik legszebb strand a Playa de Bologna, amely Tarifa városa közelében található. Minél kisebb a város, annál kevésbé frekventált a strand és annál kellemesebb a nyári kikapcsolódás. Punta Paloma és Playa de los Lances más strandok, kiváló infrastruktúrával, a turisták kényelmét szolgálják. Huelva városának közelében található Playa de Mazagon, az egyik legfestőibb. Ideális hely gyermekes családok számára, mert rendkívül jól karbantartott és biztonságos. A közelben található a félig vad Playa de los Alemanes strand is, amely másfél kilométer hosszú.