Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Üdvözöljük a spanyol Kantabriában!
Kantábriát Baszkfölddel, Asztúriával és Galíciával együtt zöld Spanyolországnak nevezik. Nem csoda, ha a Vizcayai-öböl kék vizét és a homok aranyát nézzük. A vidék nagy része dombos, a rajta növő növényzet buja és intenzíven zöldell. További információk…

Kemping Kantabriában

Miért jó ötlet Kantabriában kempingezni?

  • Gyönyörű strandok, tiszta víz,
  • Lélegzetelállító sziklás vízpart
  • Számos műemlék
  • "Cantabria Infinita" autonóm közösség egyedülálló kulturális örökséggel és ízletes konyhával

Egyedülálló régió

Nyáron itt ritka a hőség az ország többi részéhez képest, és az őszi és téli szezonban (főleg októbertől márciusig) még hó is eshet. Ha Kantabriában tölti kemping nyaralását, érdemes ellátogatni a "Pico de Europa" Nemzeti Parkba. A vad táj és fekvés vonzza a hegymászás és túrázás szerelmeseit a gyönyörű vörös bükkös és tölgyes erdőkben. Számos veszélyeztetett állatfaj él ott, mint például a siketfajd, az ibériai farkas és az európai barnamedve.

Egy kemping Cantabria szívében

Playa Joyel kemping

Ez a luxus kemping Bilbao és Santander városai között található – Cantabria szívében. A strand közelsége, valamint egy fedett úszómedence, egy gyermekmedence és egy jakuzzi tökéletes hely a kikapcsolódásra. A Playa Joyel kemping a város közelében található, és a helyszínen bár, étterem és pizzéria található.

Strandok és természet

Az aranyhomokos strandok és a Vizcayai-öböl azúrkék vize Kantábria partját gyakran hasonlítják a Karib-térséghez. A Costa Verde vagy Green Coast becenév teljes mértékben tükrözi a régió karakterét. A nagyfokú erdősültség és a számos vízforrás valóban megkülönbözteti Spanyolország ezen részét az ország többi részétől.

Cantabria látnivalói

Kantábria a szomszédos régiókkal együtt a történelem előtti maradványokban leggazdagabb terület az egész világon! Közülük a legfontosabb - az Altamira-barlang, amely a paleolit magdaléni kultúrára jellemző színes sziklarajzairól ismert, felkerült az UNESCO világörökségi listájára. Ha Kantabriába megy nyaralni, érdemes megnézni a szikla szélén festői szépségű Cabo Mayor világítótornyot, Santander legfontosabb városát vagy Castro-Urdiales üdülőhelyét, melynek legrégebbi emlékei a középkorból származnak.