Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingezés a Costa Bravan - tiszta romantika a napsütötte délen.
A nyaralás a Costa Bravan Spanyolország egyik legnépszerűbb üdülőhelyére viszi el Önt. Katalónia tengeri partvidékére jellemzőek a fehérhomokos strandok és idilli öblök. Foglaljon kempinget a Costa Bravan a LuxCamppel! További információk…

Kemping a Costa Bravan

Mitől olyan izgalmas a luxuskempingezés a Costa Bravan?

TOP 4 Costa Brava tipp:


  • Az uralkodó tengeri széljárás miatt még a nyár közepén is kellemes a hőmérséklet
  • Vitorlázóknak és szörfösöknek ideálisak a feltételek
  • A luxuskempingből számos kirándulási célpont nagyon jól elérhető
  • A luxuskempingezés különösen pihentető az idilli természeti környezetben a hegyekkel és a csodás tengerparttal

Strandok és természet

A Costa Brava egy 220 km hosszan húzódó tengerparti régió Spanyolország északkeleti részén. Meredek sziklaszirtek és a háttérben kimagasló hegységek határozzák meg a tájképet. Ha luxuskempingezését egy mobilházban tölti, akkor ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ellátogasson a hegyekbe és kiránduljon egyet a tipikus paratölgy- és akácligetekben. A luxuskempingezés a vízisportokat űzőknek és napimádóknak magányos öblöket - melyek részben csak hajóval megközelíthetőek - és szélesen elterülő homokos strandokat - mint például Sant Pere Pescador vagy Empuriabrava kínál. 

Ételek, italok és kultúra

Élvezze a mediterrán atmoszférát és hagyja magát kényeztetni a délies specialitások által. A legtöbb luxuskempingben található spanyol ételeket kínáló étterem. Érdemes viszont meglátogatni a számos tengerparti halétterem egyikét is. A kempingezőknek megvan az az előnyük, hogy saját maguk is elkészíthetik ételeiket a mobilházukban vagy luxussátrukban. A heti piacokon, de akár az élelmiszerboltokban is megkaphat többek között tipikus spanyol hozzávalókat, mint például sajtokat, gesztenyét, kolbászokat és olajbogyót.

Látványosságok a Costa Bravan

Látogassa meg a meseszép Pireneusokat valamint a római és görög romokat Empúriesben. Itt található egy múzeum is, melyben ókori műalkotások is megcsodálhatóak. Begurban idilli óváros várja kanyargó utcácskákkal és romantikus öblökkel a romantikára vágyókat. Blanes botanikus kertjét a tenger feletti attraktív fekvése teszi még csodásabb látnivalóvá. Nagyszerű kilátást élvezhet St. Pere de Rodes kolostorának romjaiból is. A művészetek barátai mindenképpen látogassák meg a Dalí múzeumot Figueresben.