Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingezés a Costa Doradán - nincs ennél szebb!
Spanyolország sokak számára egy igazi földi paradicsom. Tökéletes időjárás, látványos kilátás, a természet szépsége és az élet folytonos öröme vonzza a turistákat a világ minden tájáról. Mindez megtalálható Costa Doradán - egy bájos régió Ebro folyó torkolata és Barcelona között. További információk…

Kemping Costa Dorada

Miért érdemes felfedezni ezt a régiót?

  • Costa Dorada körül hegyvonulat húzódik, amely véd a széltől, és vonzza a hegyi túrázókat
  • kivételesen gazdag turisztikai létesítményekben, a híres Port Aventura vidámparkkal az élvonalban
  • csodálatos homokos strandok szelíd ereszkedéssel a tengerhez és buja növényzettel
  • intenzív, valóban spanyol éjszakai élet

Luxus szabadidő

Costa Dorada a spanyol szabadidő aranyszeme. Napsütötte meleg homokos strandok és felejthetetlen éjszakai élet. Bárki, aki egyszer meglátogatja az Aranypartot, vissza akar oda térni. Mindössze egy kényelmes szállásra van szüksége, hogy újra felfedezze a szórakoztató és egyben nyugtató "siesta" életmódot.

Kemping, amely lenyűgözi

Sanguli

A fényűző üdülőhely 3 medencével, tenisz- és röplabda- és kosárlabdapályával, minigolfpályával, valamint számos gyermek- és tinédzser-tevékenységgel várja a vendégeket. Sanguli Camping Resort egy magas színvonalú hely, jó okkal ez az egyik legelismertebb luxus kempingek Európában, amint azt számos díjat és kitüntetést.

Kemping a turisztikai látványosságok közelében

Vilanova Park

A Costa Dorada és Barcelona között található üdülőhely lehetőséget ad arra, hogy teljes mértékben kihasználja Spanyolország varázsát. Hetekbe telik felfedezni Barcelonát, ahogy egyesek mondják, de mindig marad ideje megpihenni egy napos parton. A Vilanova Park egy luxus kemping, amely a legmagasabb színvonalú és számos látnivalót kínál egész családok számára.

Strand, természet és látnivalók a régióban

A "Gold Coast" híres a gyönyörű, széles és homokos strandjairól. A hegységek, amelyek körülveszik az egész partot, védenek a széltől, és garantálják szinte mindig tökéletes strand időjárás. Teljes hossza körülbelül 214 kilométer. A buja növényzet árnyékot és kényelmet kínál, miközben ösztönző hatása van a hosszú esti sétákat.