Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.

Kempingezés Svájcban - izgalmas úti célok Helvéciában

Egy svájci nyaralás mesés természettel kényezteti Önt. Tiszta vizű tavak, és a mélyzöld alpesi táj gleccserekkel és magas hegycsúcsokkal hívogatják. Vonzó kínálattal invitáljuk luxussátras, bungalósátras vagy mobilházas nyaralásra.

Kempingezés Svájcban - izgalmas úti célok Helvéciában
Egy svájci nyaralás mesés természettel kényezteti Önt. Tiszta vizű tavak, és a mélyzöld alpesi táj gleccserekkel és magas hegycsúcsokkal hívogatják. Vonzó kínálattal invitáljuk luxussátras, bungalósátras vagy mobilházas nyaralásra. További információk…
A kedvenc úti cél országa: Svájc (1)
Berni felvidék
A Berni felvidék lélegzetelállító tájakkal várja Önt. Az Alpok ezen részén eldugott ösvényeken barangolhat és átélheti az érintetlen természetet, gleccsereket, és alpesi réteket. Ragadja meg az alkalmat csokoládé és sajtkóstolásra....
A Berni felvidék lélegzetelállító tájakkal várja Önt. Az Alpok ezen részén eldugott ösvényeken barangolhat és...
  • Csodálatos természet
  • Svájci kulináris élmények
  • Bern - Svájc legszebb városa
1 elérhető kemping
Szabad helyek

Kempinge Svájcban

Miért érdemes Svájcban kempingezni?

A TOP 4 svájci tipp:

  • Luxuskempingezés hegyi panorámával
  • rusztikus természeti környezet, kempingezés luxuskörülmények között
  • idilli tavak strandoláshoz
  • elvarázsolt falucskák az Alpokban

Strandok és természet Svájcban

Egy svájci luxuskempingezés főleg a természet szerelmeseinek a leginkább ajánlott. Festői alpesi tájak várják hófedte hegycsúcsokkal, izgalmas sziklaformációkkal, bujazöld rétekkel és kristálytiszta tavacskákkal. Az ország jelképe a Matterhorn Zermatt közelében.

Ha szívesen tölti szabadidejét természetes vizek közelében, akkor foglalja le nyaralását a LuxCampnél valamelyik tavacska közelében. A Silsersee 1800m-es magasságban található a Blausee nagyjából 900m-rel mélyebben.

Svájci látványosságok

Látogassa meg kempingezése során az ország látványosságait. Nagyszerű kirándulást tehet például Chillon kastélyához Montreuxben. Svájc leghíresebb erődítménye a 13. századból származik és különösen idilli fekvéssel büszkélkedhet közvetlenül a Genfi-tó mellett.

Svájc izgalmas történetébe a múzeumok is bepillantást engednek, például a Brienz mellett Ballenbergben a szabadtéri múzeum. Az emmentáli sajtgazdaságban biztos hogy összefut a nyál a szájában. Mindenképp érdemes meglátogatni többek között Genfet, Bernt, Zürichet és Baselt.

Ételek, italok és kultúra

Luxuskempingezése során lehetőséget kaphat a svájci konyha tipikus specialitásainak kipróbálására. Kóstolja meg például a finom svájci csokoládét és az alplermagronent. Ebédre rendeljen bátran berni röstit a sok-sok vendéglő egyikében és igyon hozzá néhány korty svájci bort. Semmiképp se hagyja ki a fondüt vagy a fűszeres raklett sajtot uborkával és krumplival. Ha Luzernben jár, akkor próbálja ki a Chügelipastetét. 

Időjárás és éghajlat

Svájci nyaralása során vonzóan mérsékelt klímára számíthat. A nyári hónapokban a napi átlagos hőmérséklet kellemes 18 és 29 fok között alakul. Tavaszi kempingezés során gyakran már nyárias viszonyok várják, de a magasabb régiókban még hűvösebb lehet. Sok svájci sírégióban hóágyúk is segítik a rendkívül jó minőségű pályák kialakítását.