Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.

Aktív kemping nyaralás Svédországban

Svédország egy nagyon érdekes ország, tele lenyűgöző kontrasztokkal. Nyaralóhelyként még mindig prioritás, de a vad természet uralta városok dinamizmusával meg fogja lepni. Ez az ország tele van gyönyörű növényvilággal és látnivalókkal, amelyek sokáig a nyaralás emlékeiben maradnak.

Aktív kemping nyaralás Svédországban
Svédország egy nagyon érdekes ország, tele lenyűgöző kontrasztokkal. Nyaralóhelyként még mindig prioritás, de a vad természet uralta városok dinamizmusával meg fogja lepni. Ez az ország tele van gyönyörű növényvilággal és látnivalókkal, amelyek sokáig a nyaralás emlékeiben maradnak. További információk…
A kedvenc úti cél országa: Svédország (1)
Dalarna
Fedezze fel Dalarna változatos táját kirándulóerdőkkel és varázslatos tavakkal. Dalarna mindent kínál, amit egy nagyszerű kempingezéshez kívánhat....
Fedezze fel Dalarna változatos táját kirándulóerdőkkel és varázslatos tavakkal. Dalarna mindent kínál, amit egy nagyszerű...
  • Gyalogos és kerékpáros kirándulások
  • Lenyűgöző történelem és kultúra
  • Falun bánya
2 elérhető kemping
Szabad helyek

Kempingezés Svédországban

Miért érdemes Svédországba látogatni?

  • kontrasztokkal teli ország: dinamikus városok és vad természet
  • gyönyörű nemzeti parkok
  • Öland strandjai
  • a világ egyik legboldogabb nemzete

Vidéki látnivalók

Stockholm kétségtelenül Svédország leglátogatottabb városa. "Észak Velencéjének" hívják, és 14 szigeten található, amelyeket hidak kötnek össze. Érdemes megnézni a város történelmi részét, vagy elmerülni annak éjszakai életében. Sok turista számára a következő állomás lehet Skåne, Svédországnak a több mint 200 kastélyáról ismert régiója. Visby egy része - a Gotlandon található város, azaz a "Vikingek szigete" az UNESCO listáján. El fogja ragadni az épületek egyedülálló középkori karakterét és a környéken számos sétát. Svédország egyik legfestőibb régiója Blekinge – több mint 900 tó, a Balti-tenger partja és a régió fővárosa, Karlskrona remek kiindulópont az aktív városnézéshez minden természetbarát számára.

Strandok és természet

Sok svéd számára a legnépszerűbb nyaralóhely Öland strandjai – a Balti-tenger leghosszabb szigete. Lysekil üdülőhely is rendkívül népszerű, strandjaival és számos aktív időtöltési lehetőségével vonzza a turistákat. Lysekil hosszú partvidéke kiváló infrastruktúrával rendelkezik a kikapcsolódáshoz: homokos strandok, sétányok és kikötők, ideálisak a nyaraláshoz. Ha Skånéban jársz, érdemes Ystad strandjaira ellátogatni - homokos és a régió leghosszabb strandja.

Svédország a vadon élő állatok oázisa is, számos nemzeti parkkal és rezervátummal. Számos erdei ösvényen és síkságon minden természetszeretőnek lehetősége lesz lelkileg kapcsolatba lépni a természettel.

Aktív pihenés

Az enyhe éghajlat és a számos túraútvonal ideális feltételeket teremt a kerékpáros kirándulásokhoz szinte egész évben. A változatos táj érdekessé teszi az útvonalakat, és egy rövid autóútra is van látnivaló. A számos nemzeti park jelenléte és az érintetlen természet sokakat arra ösztönöz, hogy gyalog fedezzék fel ezt a rendkívül érdekes országot.