Ezt a weboldalt már nem támogatja az Internet Explorer.
Nyissa meg a weboldalt Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox vagy Safari böngészővel.
Kempingezés egy kicsi, de elragadó országban.
Nyugat-Szlovénia egy igazi insider tipp kempingezés témában. Ha még nem foglalt mobilházat következő nyaralásához, akkor engedje meg, hogy a LuxCamp ötleteket adjon és válasszon egy kellemes helyszínt a kicsi, de elbűvölő országban. További információk…

Kemping Nyugat-Szlovénia

Miért érdemes Nyugat-Szlovéniában kempingezni

  • nagyon sokszínű tájak 
  • családbarát kempingek 
  • kedvező árak

Ha nem akar túl sok pénzt kiadni luxus kempingezésre, akkor Nyugat-Szlovéniában épp jó helyen jár. Majdnem minden luxuskemping családbarát és rendelkezik gyerekmedencével, játszóterekkel és a kicsikre kialakított animációkkal. Nagyvárosok, hegyek, tavak és a tenger - Nyugat-Szlovéniában minden a közelben van. Ez az igazi luxuskempingezés egy kicsi országban.

Tudjon meg többet Nyugat-Szlovéniáról

Rendkívüli sokszínűség várja, ha Nyugat-Szlovéniában kempingezne. A fővárost Ljubljanát meghatározzák Jože Plečnik építészeti műemlékei és a mediterrán hangulat. A hegymászók szívesen fogadják a kihívást és másszák meg a Triglav csúcsát. A Bledi-tó környéke is nagyon népszerű a túrázók körében. Nyáron nagyon kellemes a vizek hőmérséklete egy frissítő fürdőzéshez. Az Olaszországgal határos nyugati part azoknak az utazóknak a legmegfelelőbb, akik szívesen nyaralnak a tengernél.

Nyugat-Szlovénia városai

Mesecez zaliv természetes állapotában megmaradt strandja tiszta vizével és türkizkék színével csábít. A pihenést kereső nyaralók nagyszerűen érezhetik magukat ebben az öbölben és élvezhetik a nyugalmat a pezsgő turizmustól kissé távolabb. Egy másik kis fürdőparadicsom Svetilnik kavicsos strandja Izolaban, mely főleg a vízi sportokat űzők körében kedvelt és mozgáskorlátozottak számára is elérhető.